• 瀏覽: 47,698
  • 回覆: 347
  • 追帖: 6
想問埋線幾錢? thanks

熱賣及精選
引用:
原帖由 iambiglawlaw 於 2019-1-6 12:20 AM 發表

hello 樓主你個鼻真係高左好多,想問下埋線有冇話大約要幾多錢?
家係個個都唔同價錢?
睇下埋幾多條,同用咩線做,真係間間唔同價錢嫁

引用:
原帖由 fb27feba400dce 於 2019-1-6 06:28 PM 發表

想問埋線幾錢? thanks
用plla線埋,都唔平,要2500一條,我咁扁就埋左6條

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
想問下樓主埋係咪好痛嫁?
會問下做既程序係點嫁?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-28 01:24 AM 發表

有傷口嫁,不過係一點,埋線類似打針咁
想問下個一點傷口會唔會好返?定係會有疤痕?

提示: 違規內容已被屏蔽
其實樓主未整之前個鼻都唔差, 不過整左係靚好多同埋算自然, 我都想知埋線keep 幾耐? Thx!

引用:
原帖由 pauline.choi.3 於 2019-1-7 12:08 AM 發表

想問下埋線可以keep幾耐?
可以話我知你個個醫生叫咩名?
睇下用咩線做,我揀呢隻18-24個月,唔開醫生名啦

引用:
原帖由 yukilamalm9890 於 2019-1-7 12:13 AM 發表

其實樓主未整之前個鼻都唔差, 不過整左係靚好多同埋算自然, 我都想知埋線keep 幾耐? Thx!
Plla 線18-24個月,蛋白線會平但醫生話其實只last到6個月, 原本鼻很扁,我嫌好似太自然,下巴我就好滿意

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-7 11:48 AM 發表

Plla 線18-24個月,蛋白線會平但醫生話其實只last到6個月, 原本鼻很扁,我嫌好似太自然,下巴我就好滿意
HI絲打, 你效果幾靚幾自然呀, 我個鼻都好扁, 可以PM我醫生名比我參考下嗎?THANKS!

想知道個傷口幾耐會好番,我見人地整完留左好耐

反而太高會好明顯俾人話假wor, 正常人唔算好扁埋線要大概幾條?

引用:
原帖由 yukilamalm9890 於 2019-1-8 05:36 PM 發表

反而太高會好明顯俾人話假wor, 正常人唔算好扁埋線要大概幾條?
醫生都係咁講,佢話唔好追求太高,唔襯面形,因為我睇過d igshop 放題埋線,本來以為好多條先夠,我諗如果唔扁可能少過6條都得卦,要俾佢睇下先,我自己就係6條效果

引用:
原帖由 stacystacywong8 於 2019-1-8 05:31 PM 發表

想知道個傷口幾耐會好番,我見人地整完留左好耐
我第3日甩左焦啦,佢個針位得一點血

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]