• 瀏覽: 42,267
  • 回覆: 336
  • 追帖: 5
想再問多些, 埋線後會痛嗎? 要大概幾耐才冇感覺?

引用:
原帖由 Shimo90 於 2019-12-31 05:17 PM 發表

想再問多些, 埋線後會痛嗎? 要大概幾耐才冇感覺?
埋線後要拿藥膏之類嗎?thks

回覆 引用 TOP

頭一星期唔撞到唔痛,要完全冇感覺大概一個月?我都唔係好記得,總之唔會好耐,冇野要茶嫁,醫生好手勢係鼻底做,得一個針位,唔洗特別護理

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-1-5 11:09 AM 發表

頭一星期唔撞到唔痛,要完全冇感覺大概一個月?我都唔係好記得,總之唔會好耐,冇野要茶嫁,醫生好手勢係鼻底做,得一個針位,唔洗特別護理
你好,可否pm 醫生資料?感謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2019-1-22 01:19 PM 發表

好多人話塊面瘦左尖左,以為我減肥,唔好打過量就冇咁假,醫生話好多人想打到尖尖,不過佢建議下巴兩邊即係咀唇左右都要打埋先最自然
樓主,可否 PM 醫生資料,謝謝你,真的很美

引用:
原帖由 3個懷舊的回覆 於 2020-1-13 10:33 PM 發表

樓主,可否 PM 醫生資料,謝謝你,真的很美
我都唔敢睇番舊相,鼻同下巴改善會變靚好多,另外我見間野fb最近寫新客有得平,18000幾做埋線隆鼻送透明質酸,佢冇寫幾多條,我之前做續條計2500@,我估平過我之前做,大家自己再問

回覆 引用 TOP

可pm醫生資料嗎?依家做大約幾錢🙏🏻

回覆 引用 TOP

反藍光係咪好d? 可以last到幾耐 樓主輪廓靚咗好多,你有冇再打?Thank you so much

引用:
原帖由 Pinkyukz 於 2020-2-16 09:40 PM 發表

反藍光係咪好d? 可以last到幾耐 樓主輪廓靚咗好多,你有冇再打?Thank you so much
普通透明質酸會透光,會白左一達,反藍光唔會透光冇甘覺打左針,我中間有再補左一枝針係鼻頭
下巴冇補過,可以last到年幾兩年

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2020-2-19 12:39 AM 發表

普通透明質酸會透光,會白左一達,反藍光唔會透光冇甘覺打左針,我中間有再補左一枝針係鼻頭
下巴冇補過,可以last到年幾兩年
埋線係咪一定要打透明質酸先靚,如果淨係埋線呢

引用:
原帖由 Pinkyukz 於 2020-2-28 11:18 PM 發表

埋線係咪一定要打透明質酸先靚,如果淨係埋線呢
埋線唔打透明質酸改善唔到鼻頭的
利申好耐之前做過埋線隆鼻係靚既,我有埋線加打透明質酸

可否pm醫生資料🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gigicheung000 於 2020-3-2 03:59 PM 發表

埋線唔打透明質酸改善唔到鼻頭的
利申好耐之前做過埋線隆鼻係靚既,我有埋線加打透明質酸
👍🏻👍🏻鼻頭要打透明質酸先得,要睇醫生手勢經驗,有醫生唔會打因為驚入血管,所以鼻打得靚嘅醫生唔多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-12-8 04:51 PM 發表

有睇開過我分享都知我對上係第⼀次打 Botox,因為俾人笑左太耐踢女⼦⾜球就決⼼
試第⼀次,效果算滿意

利申本⼈絕非美女,除左⼩腿問題,輪廓係我第 2 樣想改善的地⽅方,之前好驚俾人知 ⾃己係⾯上動⼿腳就懶理,最近入左 d group 發現埋線都幾多⼈做好普遍,所以約醫 ⽣覆診⼩腿順便諮詢佢意見。

瘦⼩腿部分:醫⽣話⼩腿站時唔洗補打,仲叫我唔好太在意⼼急係 咁打

⿐位山根部分:如下圖,我眼距 ...
請問可否pm醫生資料thx

引用:
原帖由 Tongss21 於 2020-3-23 10:03 AM 發表

請問可否pm醫生資料thx
新年時我見到平過我之前做,所以價錢自己再問清楚啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]