註冊 登入

去Dr Prot****打botox毀容啦

本主題由 小美玲 於 2018-12-8 01:12 AM 合併

去Dr Prot****打botox毀容啦 E-mail 此主題給朋友

去Dr Prot****打botox毀容啦!!!超級後悔。。。唔知點算!塊面凹左。。虎紋超深。。嘴角一堆肉。。凹同下垂超級嚴重!!已經2個幾月啦,有無人有方法拯救下我!!!有無邊個打Botox瘦面針都同我一樣情況?超級後悔。。。唔敢去打玻尿酸啦……有無好方法加快代謝Botox?第一次打,新客試下$880,宜家只想變返之前個樣!!希望大家幫幫我,感激不盡!統一解釋:第一張對比相係打針前一日影既,第二張對比相係打針前2個月影既。。雖然都係有D肥,但輪廓正常無凹。Total打左50 units..唔算多

有人知道小紅書嗎?發覺上面都好多人打瘦面針凹左,情況同我超似

附件

webwxgetmsgimg (1).jpg (168.69 KB)

2018-12-6 12:11 PM

webwxgetmsgimg (1).jpg

webwxgetmsgimg (2).jpg (214.97 KB)

webwxgetmsgimg (2).jpg

給她驚喜
就來抑鬱啦!!!!!!!!!!!!!!!!宜家個樣好似骷髏……

回覆 引用 TOP

打botox毀容啦

⋯⋯

回覆 引用 TOP

瘦面botox就是要瘦面
如果本身骨頭大咀嚼肌大,加上botox對你肌肉收細有效,就會這樣

因觀骨本身好大,打左瘦面botox就會咁
過半件藥力失效就孌回原來咁

回覆 引用 TOP

點解覺得係醫療事故。。。有人話係醫生手勢唔好!就來抑鬱啦。唔敢見人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wisekaka 於 2018-12-6 12:06 PM 發表

瘦面botox就是要瘦面
如果本身骨頭大咀嚼肌大,加上botox對你肌肉收細有效,就會這樣
但面診時美容顧問都無告知。。。

引用:
原帖由 沉睡小小榴槤 於 2018-12-6 12:15 PM 發表

但面診時美容顧問都無告知。。。
一般都唔會講你觀骨大打完孌骷髏之類
除非削骨

引用:
原帖由 wisekaka 於 2018-12-6 12:45 PM 發表

一般都唔會講你觀骨大打完孌骷髏之類
除非削骨
請問有無補救方法?好自卑。2個月啦。。唔知點算。食香口膠好似無用。。下垂又超嚴重。老10歲……

引用:
原帖由 沉睡小小榴槤 於 2018-12-6 12:49 PM 發表

請問有無補救方法?好自卑。2個月啦。。唔知點算。食香口膠好似無用。。下垂又超嚴重。老10歲……
唔係會自然流失?

引用:
原帖由 loveshp 於 2018-12-6 12:56 PM 發表

唔係會自然流失?
好多人話botox代謝之後皮膚下垂鬆弛都唔會改變。。。翻吾到轉頭。。真係比錢受苦!宜家甘醜樣唔知等幾時先好返

引用:
原帖由 沉睡小小榴槤 於 2018-12-6 12:59 PM 發表

好多人話botox代謝之後皮膚下垂鬆弛都唔會改變。。。翻吾到轉頭。。真係比錢受苦!宜家甘醜樣唔知等幾時先好返
好慘呀你 但唔好諗到甘負面啦
下次唔好再打啦
我見D人都係3個月至半年就會流失再補
聽講打左既人做運動流太多汗都會加快流失
不如當比個機會自己去做多D運動

引用:
原帖由 loveshp 於 2018-12-6 01:01 PM 發表

好慘呀你 但唔好諗到甘負面啦
下次唔好再打啦
我見D人都係3個月至半年就會流失再補
聽講打左既人做運動流太多汗都會加快流失
不如當比個機會自己去做多D運動 ...
THX!!唔敢再打啦,第一次嘗試就毀容。之前面肥但係起碼唔會凹,太陽穴都正常,宜家就係骷髏……係香港打都係有風險。努力做運動!希望想打瘦面針D姊妹慎重

引用:
原帖由 沉睡小小榴槤 於 2018-12-6 12:13 PM 發表

點解覺得係醫療事故。。。有人話係醫生手勢唔好!就來抑鬱啦。唔敢見人
應該係話,事主對Botox反應太好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡小小榴槤 於 2018-12-6 12:49 PM 發表

唯有等藥力消失

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。