註冊 登入

相識左廿幾日,發生關係

相識左廿幾日,發生關係 E-mail 此主題給朋友

話就表妹同一個相識廿幾日的男生發生關係。作為表姐只可以勸說她,其實是不是可以認識耐左,了解深了才進一步。

表妹反駁:像你這樣的老姑婆懂甚麼愛情,愛情應該無私奉獻。

覺得心淡,是否我的想法已經過時?

利申:表妹相識不到一個月就日日去男友家過夜。

給她驚喜
個人選擇+喜好,無需爭拗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續失控的希望 於 2018-12-5 01:37 PM 發表

話就表妹同一個相識廿幾日的男生發生關係。作為表姐只可以勸說她,其實是不是可以認識耐左,了解深了才進一步。

利申:表妹相識不到一個月就日日去男友家過夜。 ...
愛情既野
老姑婆識條鐵咩

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

未來老公介意佢就大獲。

回覆 引用 TOP

條仔咩條件先

回覆 引用 TOP

佢喜歡你好難唔比。阿媽都未必可以唔比個女拍拖。你只係表姐。盡左責任提醒就算了

回覆 引用 TOP

忠言逆耳

回覆 引用 TOP

嚴重過時!老蘭識左三幾個鐘就去爆房又點計?

回覆 引用 TOP

點解要同老蘭比。二回事

你糸咪老姑婆 我吾知拉
你表妹識人廿幾日就日日去過夜 就誇d
起碼都識二三個月咁
廿幾日你見左幾多次姐
糸人都會將最好個面比個新女友睇
吾作準架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續失控的希望 於 2018-12-5 01:37 PM 發表

其實關你咩事

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:

乜妳唔知有一种叫性上癮既病咩

引用:

妳表妹痕姐,妳痕5痕,痕就我幫下妳啦

回覆 引用 TOP

引用:

阻住表妹集郵,成日當佢老處,原本佢諗住叫鴨,難得食到免費餐,你叫佢唔好食?

回覆 引用 TOP

引用:

痕就要止癢架喇,有咩問題?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。