• 瀏覽: 63,071
  • 回覆: 268
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 09:33 AM 發表

熊舖第十一間分店開張lu

分享一下減肥成果,左圖為減肥一個月,肥腩強勁中及右圖為減肥成功達標lu

堅持係減肥成功要訣,努力一定會有回報,加油 ...

1.

熱賣及精選
引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2018-11-29 09:50 AM 發表

我E家,一星期都有二餐全菜餐,投訴都冇用,我重反2-3磅😅😅自己都係懶,唯有食野自律~D
你有時間去做穴位(經胳)按摩係好好㗎, 有人幫你推好過自己郁!!

@icetealady
你冇跑定跑少左??
我冇跑4 weeks, 只係上瑜珈, so far ok!! 我 fat rate 視乎有冇排毒,時高時低㗎(上落1-2%)

@涼涼愛胃胃
你識DIY 朱肉干???
有冇教學分享呀??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 enidsyl 於 2018-11-29 11:39 AM 發表

某某,@psplayer @涼涼愛胃胃  
靓Sis們,想請教你哋,有無乜嘢網站或者片,係提供齊全嘅拉筋動作?依家無重訓,唯有玩拉筋only
謝謝 ...
你唔係去試ㄧ兩堂運動物理治療師先咩??
聽話啦: 你真係唔可以自己亂嚟㗎!!

引用:
原帖由 enidsyl 於 2018-11-29 12:32 PM 發表

佢要過咗下星期,唔知係咪放假。我頸膊又拿住,想話暫時拉住筋先。
前兩日有個朋友話我情況可以試睇一種叫osteopath嘅,我長知識了,第一次聽。
依家好似神農嚐百草咁,暈 ...
你試下最簡單的方法: 用大毛巾接起小小當枕頭用!! ... 好多時候頸痛起因係枕頭!!

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2018-11-29 03:12 PM 發表

😂胃胃問我做乜無早餐前上磅
😂我話又無運動點會減到肥
過完聖誕/舊曆新年先復操咯, 你減唔減都得嘅, 係要控制內脂姐!!!

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2018-11-29 03:30 PM 發表

我N 年前頸痛到訓唔著, 激痛睇左幾次跌打都無用, 一換枕頭就無事
我以前側瞓, 但個膊整親要平瞓, 不停換枕頭, 依用有好多個枕頭, 唔岩枕頭嘅变哂 long 脚用!!
我唔記得起邊睇, 有人話唔用枕頭更好, 我試過ㄧ次, 頂唔住!!

引用:
原帖由 豬仔乜 於 2018-11-29 03:40 PM 發表

我依家條頸都係緊,按摩師都叫我唔好用枕頭
未試
你試下接大毛巾, 会比枕頭再低D!!
我唔用枕頭条頸要令埋一邊先瞓到, 好唔慣囉!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 04:29 PM 發表

加油,我地呢度好多運動狂熱分子,可以互相鼓勵
運動狂熱分子,多數來自火星的!! 是你嗎??

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2018-11-29 10:58 PM 發表

就嚟聖誕、做冬、結婚周年紀念
開開心心食埋先, 下年再減過!!

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2018-11-30 10:35 AM 發表

我好似老野,成日腰酸軟,有個好好的骨醫,收得超貴,啪一次$2xxx, 我比佢睇幾次,可惜已經去咗澳洲!
有冇試過瑜伽或者簡單嘅伸展班?
我覺得伸展下D筋(自保)幾重要!!

引用:
原帖由 enidsyl 於 2018-11-30 09:41 AM 發表

@某1個 某某,多謝你建議。我尋日試咗,係比起之前幾晚舒服咗少少
咁你D舊枕頭用嚟long 脚算了,唔好再用嚟瞓呀!!

引用:
原帖由 selinaaab 於 2018-11-30 06:11 PM 發表

今日返工都咁忙碌咁多活動量
我懷疑熊b公司有幾萬尺大, 佢係不停步穿梭各dept!!

引用:
原帖由 mandyapple 於 2018-12-1 11:57 AM 發表

今天跑街,辛苦過跑運動場,但7分鐘左右1k,已經好滿意。
叻叻!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]