註冊 登入

熊BB keep fit 逸記 #11

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2018-11-29 03:12 PM 發表

😂胃胃問我做乜無早餐前上磅
😂我話又無運動點會減到肥
我日日keep住做紀錄,肥咗重咗照磅

熱賣及精選
引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2018-11-29 04:02 PM 發表

上磅要勇氣~😂
我次次食完buffet 第二日照磅

引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 04:29 PM 發表

加油,我地呢度好多運動狂熱分子,可以互相鼓勵

我通常上午游水,夜晚做HIIT

引用:
原帖由 Cass_away 於 2018-11-29 04:37 PM 發表

我通常上午游水,夜晚做HIIT
好勤力呀有冇目標減幾多呀?

引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 04:29 PM 發表

加油,我地呢度好多運動狂熱分子,可以互相鼓勵
運動狂熱分子,多數來自火星的!! 是你嗎??

引用:
原帖由 某1個 於 2018-11-29 04:39 PM 發表

運動狂熱分子,多數來自火星的!! 是你嗎??
我仲係地球人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 04:33 PM 發表

我次次食完buffet 第二日照磅
你夠勇敢😂

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2018-11-29 04:40 PM 發表

你夠勇敢😂
我次次都諗住唔磅,但第二朝又會拎個磅入廁所

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 enidsyl 於 2018-11-29 03:21 PM 發表

頸膊出咗啲事,搞到頭痛,次次重訓就痛。依家停咗重訓,無乜嘢運動搞作,諗住拉下筋,啲筋耐無拉,好硬。
我喺健版開咗個帖講得比較清楚。
明白保重呀!
醫生點講?

引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 04:38 PM 發表

好勤力呀有冇目標減幾多呀?
我比較想修返firm啲同操肌,磅數冇點特別研究
我而加121lb 156cm

引用:
原帖由 某1個 於 2018-11-29 03:32 PM 發表

過完聖誕/舊曆新年先復操咯, 你減唔減都得嘅, 係要控制內脂姐!!!
依家唯有邊行邊㩒手機好過坐係到唔郁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2018-11-29 04:54 PM 發表

明白保重呀!
醫生點講?
睇中醫,針灸治療,對痛症效果好!

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2018-11-29 04:02 PM 發表

上磅要勇氣~😂
心中有數

引用:
原帖由 crazybearbb 於 2018-11-29 04:32 PM 發表

我日日keep住做紀錄,肥咗重咗照磅
自從要開工😂就開始懶

引用:
原帖由 Cass_away 於 2018-11-29 04:55 PM 發表

我比較想修返firm啲同操肌,磅數冇點特別研究
我而加121lb 156cm
你操肌的話,食果方面有冇特別講究㗎?我都想增肌,但食同操都冇乜研究,所以冇乜進展

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。