註冊 登入

家姐條仔成日黎訓

家姐條仔成日黎訓 E-mail 此主題給朋友

本身1家6口住係私樓呀哥結婚娶左個老婆生埋個女一齊住,大家姐嫁左出去,間屋3個房,大哥一間,爸媽一間,我同細家姐碌架床,但佢拍拖條仔成日黎住朝早2個響鍾又出出入入好影響我訓教,心諗洗唔洗日對夜對你地拍拖關我春事,所以今晚嘈家姐叫佢一係去條仔度訓一係我就開始比說話佢條仔听,呀哥個女有時喊我都覺得煩,平時放假我都出街去深圳或行街做運動極少係家,想靜喲但潮州人行得多

你係女可以黎我到訓 好靜好舒服

回覆 引用 TOP

啪啪啪

回覆 引用 TOP

一男兩女共處一室?

回覆 引用 TOP

好心去開房啦,一屋子人,自己條女連房都要同細佬 share,咁都去過夜,真係又窮又痴線

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

世風日下!佢第一條仔係度訓?定一向都係咁?如第一個而家唔出聲,將來只會一直都係咁! 你男定女?女的話,叫你老豆老母你呀哥以後過9點見佢係度,行去到當面同條仔講好夜啦,叫佢返佢自己屋企嘛!做到咁唔係唔要面賴死呀!同埋你家姐自己唔要面,唔通以後佢換幾條仔,你做妹就要同幾多個陌生男人同一間房?你家姐賤格到無人有!佢自己cheap點解要個妹俾佢條仔睇住訓?佢條仔執返黎無屋企架?

最憎你家姐呢啲女人,又cheap又自私,同我姑仔一樣,我結婚前講過,結左婚佢夠擔死仲係咁我忍無可忍問我奶奶點解佢個女可以咁,搵個男朋友同你一間房訓唔覺有問題? 我嫁你個仔先會同你地一間屋住,點解要同你個女啲男朋友住?佢換幾條仔,我就要同幾多個陌生男人同屋住?之前一個散左一個月未夠呢條又係度訓!好笑佢仲答我係女婿,未結婚都係女婿!講完半個月內我同我老公搬走係佢揀要佢個女唔要佢個仔

引用:
原帖由 mm146 於 2018-11-27 12:54 AM 發表

本身1家6口住係私樓呀哥結婚娶左個老婆生埋個女一齊住,大家姐嫁左出去,間屋3個房,大哥一間,爸媽一間,我同細家姐碌架床,但佢拍拖條仔成日黎住朝早2個響鍾又出出入入好影響我訓教,心諗洗唔洗日對夜對你地拍拖關我春事,所以今晚嘈家姐叫佢一係去條仔度訓一係我就開始比說話佢條仔听,呀哥個女有時喊我都覺得煩,平時放假我都出街去深圳或行街做運動極少係家,想靜喲但潮州人行得多 ...
佢地做愛時, 你又系度, 吾系幾方便.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rabeea888 於 2018-11-27 04:16 PM 發表

世風日下!佢第一條仔係度訓?定一向都係咁?如第一個而家唔出聲,將來只會一直都係咁! 你男定女?女的話,叫你老豆老母你呀哥以後過9點見佢係度,行去到當面同條仔講好夜啦,叫佢返佢自己屋企嘛!做到咁唔係唔要面賴死呀!同埋你家姐自己唔要面,唔通以後佢換幾條仔,你做妹就要同幾多個陌生男人同一間房?你家姐賤格到無人有!佢自己cheap點解要個妹俾佢條仔睇住訓?佢條仔執返黎無屋企架?

最憎你家姐呢啲女人,又c ...
師兄我係佢細路,佢條仔開頭11點幾就會坐車走,後尾開始成日黎訓,我依家已經唔想忍,朝早2個鬧鍾又開房門好影響我睡眠,琴晚同家姐講佢叫我食安眠藥同出去住我即刻爆粗,頂佢唔順

同你阿爸阿媽投訴囉

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○ | 機會留給有準備的人,緣份留給有付出的人

回覆 引用 TOP

溝咗你家姐條仔,嘈番佢轉頭咪得囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mm146 於 2018-11-27 09:47 PM 發表

師兄我係佢細路,佢條仔開頭11點幾就會坐車走,後尾開始成日黎訓,我依家已經唔想忍,朝早2個鬧鍾又開房門好影響我睡眠,琴晚同家姐講佢叫我食安眠藥同出去住我即刻爆粗,頂佢唔順 ...
有無同你父母講?佢叫你食藥訓佢都痴得幾雲秦,佢發姣日日食左春藥咁款要搵仔就跟佢條仔走啦,俾人搞大肚唔好死返黎喎,不知所謂!佢鐘意貼埋大床俾人搞佢既事啦,佢條仔正無賴講都無謂,有自尊點會捐入條女屋企訓丫!
好好講唔聽,要玩嘢你就呢排唔好出街!放假就留係房大大聲打機呀,睇四仔!做晒佢唔鐘意既嘢,鬥邊個忍唔到囉!晨早5點半嘈返佢囉!訓得你咁爽皮

我覺得一開始已經錯晒,照計你兩姐弟都唔係十歲、八歲,真係無理由兩姐弟同房,就算識避忌都不太方便, 就好似你而家咁樣, 就算同條仔卜嘢都唔可以咁放。 遲啲輪到你溝咗條女返嚟, 都係冇理由你兩個係上格床卜嘢,你家姐就係下格床 捽碟, 我覺得你可以同你家姐暗示下。 唯一就係你阿哥個女喊,你真係冇得炸型。

下次裸睡,嚇下佢

錄低佢地扑野D聲 拍佢地交配既片 到時你想點都得啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mm146 於 2018-11-27 09:47 PM 發表

師兄我係佢細路,佢條仔開頭11點幾就會坐車走,後尾開始成日黎訓,我依家已經唔想忍,朝早2個鬧鍾又開房門好影響我睡眠,琴晚同家姐講佢叫我食安眠藥同出去住我即刻爆粗,頂佢唔順 ...
啱吖,再唔出聲,隨時雀巢鳩佔

錄低佢d搞嘢,要黎做鈴聲,特登當衆響返比佢聽
等佢知道有幾討厭

回覆 引用 TOP

34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。