註冊 登入

仲有十幾年,我應該等落去嗎?

仲有十幾年,我應該等落去嗎? E-mail 此主題給朋友

長話短說,絕非膠post,我之前都系另一版講過,我入冊既事.。。。
當時,入冊之後
識左個男仔,
佢對我好好,
又成日比D雞亦,糖同煙仔我食。
有幾次大咪想搞我,
都幫我出頭。
有次放風,
系籃球場,佢同我表白,話好中意我。
其實,我當時有D差異,
但我慢慢發現,其實男男之間相處,更加真誠,
而且更加公平,但溝女,永遠要我就曬佢地,
講錯句野都即刻比D女鬧,
我真係覺得好累。。。

之後果晚,
我忍唔住比左第一次佢,佢幫我含,佢插我後庭。。。
我地過左一個好浪漫既晚上。
我之前非禮啊婆,
家陣我就出左來,
而佢姦殺屋企個賓佬,
仲有十幾年先有機會假釋。
我以為呢段情,可以延續,
我地真係山盟海誓過。
現在,
等佢可能要等多十幾年,
但家陣我出來都快將一個月,
已經覺得總系度日如年,
十幾年,點涯落去?
我探過佢,佢叫我等佢,
我等唔等好?
佢話有著我便有著你
我見佢既眼神真係好誠懇。。。
但真愛是否永不死?
我應該等落去嗎?

熱賣及精選
望下地下,有冇番梘先?

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2018-11-23 12:57 PM 發表

望下地下,有冇番梘先?
你有无认真看我的文章先

引用:
原帖由 淫賊 於 2018-11-23 01:03 PM 發表

你有无认真看我的文章先
冇......

我唔識字架

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2018-11-23 01:05 PM 發表

冇......

我唔識字架
我知

回覆 引用 TOP

活在當下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賊 於 2018-11-22 10:22 PM 發表

長話短說,絕非膠post,我之前都系另一版講過,我入冊既事.。。。
當時,入冊之後
識左個男仔,
佢對我好好,
又成日比D雞亦,糖同煙仔我食。
有幾次大咪想搞我,
都幫我出頭。
有次放風,
系籃球場,佢同我表白,話好中意我。
其實,我當時有D差異,
但我慢慢發現,其實男男之間相處,更加真誠,
而且更加公平,但溝女,永遠要我就曬佢地,
講錯句野都即刻比D女鬧,

我真係覺得好 ...
你地各自幾歲?聽落你對距系感激多過感情。

回覆 引用 TOP

重作啦0分丫,記得食藥

回覆 引用 TOP

姦殺屋企個賓佬會唔會十幾年後姦殺埋你

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。