• 瀏覽: 9,910
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
我2x歲, 男友3x歲, 同男友穩定地拍咗拖6年, 半同居咗4年, 岩岩一齊果陣無論心理/生理上都好有激情, 當然一齊耐咗之後激情減退係平常之事, 但性事上頗唔協調, 1個月內只有2-3次, 有時仲會性事途中突然軟咗...... 最後訓教收場, 有試過著性感內衣/睡衣/飲下酒先開始/調教燈光等, 都係唔work. 久而久之, 我好似有啲心理障礙, 心裏想要, 但怕會最後結果都係唔開心收場. What can I do?

基佬難行

引用:
原帖由 estateman 於 2018-11-14 04:01 PM 發表

基佬難行
一路好走

回覆 引用 TOP

又新手 好悶 日日咁多老作文

引用:
原帖由 -玻璃-女孩 於 2018-11-14 03:43 PM 發表

我2x歲, 男友3x歲, 同男友穩定地拍咗拖6年, 半同居咗4年, 岩岩一齊果陣無論心理/生理上都好有激情, 當然一齊耐咗之後激情減退係平常之事, 但性事上頗唔協調, 1個月內只有2-3次, 有時仲會性事途中突然軟咗...... 最後訓教收場, 有試過著性感內衣/睡衣/飲下酒先開始/調教燈光等, 都係唔work. 久而久之, 我好似有啲心理障礙, 心裏想要, 但怕會最後結果都係唔開心收場. Wha ...
唔得就換人. 踢波中場拗柴都會換後備啦.

引用:
原帖由 -玻璃-女孩 於 2018-11-14 03:43 PM 發表

我2x歲, 男友3x歲, 同男友穩定地拍咗拖6年, 半同居咗4年, 岩岩一齊果陣無論心理/生理上都好有激情, 當然一齊耐咗之後激情減退係平常之事, 但性事上頗唔協調, 1個月內只有2-3次, 有時仲會性事途中突然軟咗...... 最後訓教收場, 有試過著性感內衣/睡衣/飲下酒先開始/調教燈光等, 都係唔work. 久而久之, 我好似有啲心理障礙, 心裏想要, 但怕會最後結果都係唔開心收場. Wha ...
睇醫生,唔係睇香討。

大家可能唔會啦!樓主想派帽,尋SP,只係講得無咁直接

引用:

使唔使我做你男朋友嗎?男人唔得要飛了

回覆 引用 TOP

揾過個

回覆 引用 TOP

基行

姚本輝如此多Q 非常精+塑料盈 = 6,064 ^^

回覆 引用 TOP

引用:

揾定個後備當男友玩玩下軟左就後備補上咁就唔會無引了

回覆 引用 TOP

改善男友飲水習慣 ,飲多d水

佢軟咗,應該到你拮番佢,咁先夠協調

回覆 引用 TOP

引用:

等我來

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]