註冊 登入

抬頭紋同埋眼紋可唔可以用同一種方法去減淡?

抬頭紋同埋眼紋可唔可以用同一種方法去減淡? E-mail 此主題給朋友

自己抬頭紋都比較明顯,係度諗緊搽眼紋啲精華可唔可以搽落抬頭紋到等佢淡翻啲?
定有咩方法work嫁?

熱賣及精選
精華好多時淨係可以改善到細紋,仲要搽好耐先有效果...

回覆 引用 TOP

搽野就有排都淡唔到 身邊朋友都係打針解決

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2018-11-9 06:16 PM 發表

自己抬頭紋都比較明顯,係度諗緊搽眼紋啲精華可唔可以搽落抬頭紋到等佢淡翻啲?
定有咩方法work嫁?

用呢隻Luminesce精華實可以!

回覆 引用 TOP

如果深既抬頭紋,要搽精華淡都應該有牌等喇==D eye serum 咁貴, 又唔知得唔得, 好嘥錢咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yellowfaceaunt 於 2018-11-9 11:06 PM 發表

搽野就有排都淡唔到 身邊朋友都係打針解決
如果想keep耐少少hifu都可以ge

回覆 引用 TOP

打botox啦 好快解決

回覆 引用 TOP

可以試下做hifu拉提,lift up左皮膚有返彈性,自然會淡化D紋,咁睇落就無咁覺眼><

回覆 引用 TOP

抬頭紋係肌肉嘅問題,唔係搽嘢可以解決
眼部皮膚較薄,搽野較易滲入,所以一般眼部產品嘅有效成分都會較低/少,用喺額頭,效果會較差,較浪費

如果揀做機都要睇清楚,我覺得真正有效+long lasting既都係有美國FDA cert果D,韓國機就咁睇平係平,但好多時打完好快又無效果,不停補打其實都唔化算啦
打針就唔係個個都岩,同埋針劑一溝野就死火

引用:
原帖由 stonelady 於 2018-11-12 03:10 PM 發表

抬頭紋係肌肉嘅問題,唔係搽嘢可以解決
眼部皮膚較薄,搽野較易滲入,所以一般眼部產品嘅有效成分都會較低/少,用喺額頭,效果會較差,較浪費
係,額頭一般角質層厚D,如果太潤身可能仲會起粒粒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2018-11-12 05:06 PM 發表

如果揀做機都要睇清楚,我覺得真正有效+long lasting既都係有美國FDA cert果D,韓國機就咁睇平係平,但好多時打完好快又無效果,不停補打其實都唔化算啦
打針就唔係個個都岩,同埋針劑一溝野就死火 ...
我之前上網睇過人地分享都係咁講,所以先做ultherapy,起碼做一次就有成年效果先~
不過我係做full face+眼,覺得拉緊個效果幾好,唔知係咪輪廓出左,我覺得紋都無之前咁明顯呀

眼紋精華唔可以搽其他位嫁,我覺得無咩用~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2018-11-13 12:46 PM 發表

我之前上網睇過人地分享都係咁講,所以先做ultherapy,起碼做一次就有成年效果先~
不過我係做full face+眼,覺得拉緊個效果幾好,唔知係咪輪廓出左,我覺得紋都無之前咁明顯呀 ...
其實我都有少少興趣…不過唔知會唔會好難忍呢?聽人講因為效果勁,都痛嫁wo…==

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。