• 瀏覽: 29,689
  • 回覆: 151
  • 追帖: 12
update 果陣可以PM 地址同名給我嗎?
9459253 E串數字係?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
可以pm.地址嗎?🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

見朋友係大陸箍靚過我係香港箍,諗住香港會好啲,我個間4萬鋼箍覺得個醫生有啲求其😞

引用:
原帖由 Vanessayipyip 於 2018-11-9 12:06 PM 發表

一路以來都覺得自己個嘴好突
笑起上黎好怪,所以一直大合照果時都係合埋嘴微笑,見d朋友露齒笑真係好靚,好有自信就好羨慕問親屋企人朋友,佢地都話我d牙唔係唔齊,又話唔覺得嘴突,叫我唔使箍,但真係自己知自己事,每次照鏡影相都覺得好明顯!

四年前的起心肝去葵芳某牙醫到check..佢話我個情況就係箍牙都改變唔到,仲話可以介紹我去d骨科到整,真係係我個傷口到曬鹽於是 ...
可以PM我介紹嗎?

回覆 引用 TOP

可以PM 地址同名比我嗎?謝謝樓主分享,我嘅嘴好突,好樣衰😭但係香港整真係太貴

可以PM介紹嗎?我就咁睇覺得我啲牙同你啲牙既情況有啲似。

回覆 引用 TOP

可以比地址同店名我嗎🙏🙏

回覆 引用 TOP

thanks for sharing

回覆 引用 TOP

可唔可以分享地址同埋醫生?

回覆 引用 TOP

請問可以分享地址同那一個醫生嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 碧矜1010 於 2018-11-28 03:35 PM 發表

你係箍鋼箍定隱形?講真,之前我都有去大陸諮詢過,佢地係比香港平,但係d物料係佢地大陸用,未聽過。我覺得信唔過,最終都係番香港搵咗間大型牙科連鎖整隱適美,依家箍完效果好滿意,證明自己當初嘅選擇無錯 ...
pls pm ,how much? thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanessayipyip 於 2018-11-16 11:02 AM 發表

幫我做果個係主任
我mok牙到上箍
完全冇唔舒服感覺
麻煩PM地址及牙醫名給我~感激🙏

回覆 引用 TOP

樓主 可以pm我嗎?

回覆 引用 TOP

樓主可以pm我嗎?thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來污濁的筍盤 於 2019-2-20 04:17 PM 發表

我係深圳箍,箍左幾個月明收左,我都係骨性哨牙要做手術,但深圳呢間牙醫可以做到9成,所以我好期待下年,佢地同我講我個樣變化好大
請問邊間,我新手,pm唔到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]