註冊 登入

老公出軌了

老公出軌了 E-mail 此主題給朋友

結婚5年 小朋友剛半歲
岩岩發現老公出軌了幾個月.....

揭發左 仲唔肯即時同外遇了斷...
話兩個都愛

其實我好傷心 但又唔捨得
望住bb就更加唔捨得離開....
唔想講俾身邊嘅人知住....只可以自己不停諗點做....好辛苦呀><

有冇過來人可以分享下?
或者有冇人可以一齊傾訴下?

精選樓盤
非常同情
關鍵是「揭發左 仲唔肯即時同外遇了斷...」

樓主,你先想想你老公係什麼原因出軌?我唔系幇他開脫,你如果要行落去,一定要揾原因,檢討你們二人有沒有經營個關係。關係要經營的,即系大家要付出,用心在其中。如果大家比到信心對方,會用心經營個關係,你老公先會翻黎。

我同你情況差唔多,但我選擇放手。嚟緊會離婚

引用:
原帖由 我好想知 於 2018-11-9 02:51 AM 發表

結婚5年 小朋友剛半歲

話兩個都愛

唔想講俾身邊嘅人知住....只可以自己不停諗點做....好辛苦呀><

有冇過來人可以分享下?
或者有冇人可以一齊傾訴下? ...
最老土和有效的一句[女人出不出軌,取決於她的男人。男人出不出軌,取決於有沒有機會]

引用:
原帖由 安迪2000 於 2018-11-9 03:23 AM 發表

樓主,你先想想你老公係什麼原因出軌?我唔系幇他開脫,你如果要行落去,一定要揾原因,檢討你們二人有沒有經營個關係。關係要經營的,即系大家要付出,用心在其中。如果大家比到信心對方,會用心經營個關係,你老公先會翻黎。 ...
“問題”通常兩公婆吵大鑊時講過,不過自我中心的人衹會覺得係對方問題。

我口臭 =\= 我冇道理!
揭發咗都唔肯同外遇分手,證明呢個人係仆街,考慮離婚吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我好想知 於 2018-11-9 02:51 AM 發表

結婚5年 小朋友剛半歲

話兩個都愛

有冇過來人可以分享下?
首先你同你老公感情怎樣?

引用:
原帖由 我好想知 於 2018-11-9 02:51 發表

結婚5年 小朋友剛半歲

話兩個都愛

有冇過來人可以分享下?
過去妳哋關係點?

我是男,覺得分開是唯一選擇

回覆 引用 TOP

妳是否FTM ? 唔好諗甘多住,小朋友先得半歲,湊大多小小,未再同老公傾,傾唔掂就先諗離唔離婚,你生完先得半年,現在保養下休息下先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5夜救星 於 2018-11-9 08:12 AM 發表

最老土和有效的一句[女人出不出軌,取決於她的男人。男人出不出軌,取決於有沒有機會]
係!我老公之前完全唔係咁,命運令佢遇上左果個女人......

引用:
原帖由 Starma 於 2018-11-9 03:16 AM 發表

非常同情
關鍵是「揭發左 仲唔肯即時同外遇了斷...」
係....佢呢個反應令我好心痛...

回覆 引用 TOP

講得出呢啲,係迫你做決定,唔想做衰人。
其實心中有數,你走,他必定不挽留。連孩子的情面都不顧,俾佢做老竇,咪只係日後個男人老左,孩子養番佢轉頭。
個男人無啲咁既福,同埋都唔好灌輸啲咁錯既價值觀俾小孩子。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。