註冊 登入

大家去旅行既時候有無幫襯過做facial或者微整?入黎分享下~

大家去旅行既時候有無幫襯過做facial或者微整?入黎分享下~ E-mail 此主題給朋友

之前係韓國見到間都幾大型既,想入去試下新既瘦面機 但係同屋企人去旅行就無入到去…

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我今年年頭個陣係韓國有做過呀勁滿意 係之前讀boarding school個韓國frd介紹過我去~
間野好pro架 叫Medi-Time 唔知有無sis聽過? 好多醫療機都係依間野出產 唔係只係美容
去到要約同醫生討論再約時間先做treatment 好彩我個frd 一早幫我約左先可以即日同醫生傾
多得我個frd幫我翻譯一輪 然後佢suggest左幾款機俾我既...我都唔係好記得有邊幾款 最後就揀左2018最新最新出既Vzet機
做完個效果即刻睇到塊面拉提左,同埋一啲都唔痛 本身額頭有d細紋都已經無咁明顯啦
暑假個陣我有再番去做多次 又film左好多
大家可以參考下
http://www.koreadaily.com/news/read.asp?art_id=5799001
https://meditimekorea.com/portfolio/vzet/

引用:
原帖由 monie2000 於 2018-11-8 02:27 PM 發表

我今年年頭個陣係韓國有做過呀勁滿意 係之前讀boarding school個韓國frd介紹過我去~
間野好pro架 叫Medi-Time 唔知有無sis聽過? 好多醫療機都係依間野出產 唔係只係美容
去到要約同醫生討論再約時間先做treatment 好彩我個frd 一早幫我約左先可以即日同醫生傾
多得我個frd幫我翻譯一輪 然後佢suggest左幾款機俾我既...我都 ...
Vzet機 好似最近都有見到幾多人講咁
Sis 可能香港都有得做 咁你就唔洗下下都飛一轉韓國啦

回覆 引用 TOP

有無人試過泰國針清?

冇bo,但見好多YouTuber去韓國會做美容療程好似好正

去旅行的目的唔係咁,所以唔會去做

回覆 引用 TOP

如果得登去韓國做treatment有無必要呢 衣家香港嘅瘦面機都有不少種 之前就陪fd去間FRE開頭嘅法式spa做咗一次Vzet機提升面部嘅 即時已見到佢塊面提升咗 過3日見佢都keep嘅幾好。如果香港有得做唔洗得登去韓國嘅,你去旅行好過la。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 進擊的OL 於 2018-11-9 05:37 PM 發表

有無人試過泰國針清?
無喎 泰國信得過?法國既facial我就有信心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 monie2000 於 2018-11-8 02:27 PM 發表

多得我個frd幫我翻譯一輪 然後佢suggest左幾款機俾我既...我都 ...
V-zet機...我無聽過喎 但係相比起HIFU 聽你咁講又好似幾正 唔痛又真係有得諗 sis 我見上面有人留言話其實香港都有得做架!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-11-9 09:16 PM 發表

冇bo,但見好多YouTuber去韓國會做美容療程好似好正
係呀係呀 所以上面話香港都有依隻v-zet機我都想試下

回覆 引用 TOP

想嫁
但言語不通

回覆 引用 TOP

Youtube睇 泰國都好正

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。