註冊 登入

都唔知係咪前世做錯事,今世要同個咁嘅女人做伴侶

都唔知係咪前世做錯事,今世要同個咁嘅女人做伴侶 E-mail 此主題給朋友

話說我屋企長輩6月中風入院到今日,出出入入醫院同幾個政府部門無數次,我都係自己搞掂無煩過佢,有時無可避免要請假去處理咁都要俾佢鬧,呢段時間雖然我多野要煩,但係我照舊送小朋友返學,照舊返到屋企對小朋友功課教小朋友,近排小朋友要考試,要預備考試d野都要俾佢鬧,而佢就係度打機,平時差不多日日俾佢鬧,只要佢心情唔好就揾我出氣,佢鬧我果d野佢自己全部做晒,性生活就更加唔駛講,完全你零接觸,點解我做人老公做到咁折墮?我有時心諗點解仲要顧慮咁多?點解唔揾過知己揾個情人同我傾心事?點解要屈屈埋埋自己受晒?我唔嫖,唔賭,唔飲,唔食煙,點解要咁對我?我究竟做錯乜野事?

心靈極度疲倦的叔叔
精選樓盤
應該又係錢既問題。

考試溫書真係好煩努力加油!

但點解要鬧你呢?

佢係迷提早更年期?

引用:
原帖由 ADAGU 於 2018-11-7 10:58 PM 發表

考試溫書真係好煩努力加油!

但點解要鬧你呢?

佢係迷提早更年期?
無得解。
佢鐘意鬧就鬧,完全唔需要理由。

心靈極度疲倦的叔叔
引用:
原帖由 Demetrius 於 2018-11-7 10:53 PM 發表

應該又係錢既問題。
唔關錢事

心靈極度疲倦的叔叔
引用:
原帖由 uk2006 於 2018-11-7 10:42 PM 發表

話說我屋企長輩6月中風入院到今日,出出入入醫院同幾個政府部門無數次,我都係自己搞掂無煩過佢,有時無可避免要請假去處理咁都要俾佢鬧,呢段時間雖然我多野要煩,但係我照舊送小朋友返學,照舊返到屋企對小朋友功課教小朋友,近排小朋友要考試,要預備考試d野都要俾佢鬧,而佢就係度打機,平時差不多日日俾佢鬧,只要佢心情唔好就揾我出氣,佢鬧我果d野佢自己全部做晒,性生活就更加唔駛講,完全你零接觸,點解我做人老公做到 ...
“我究竟做錯乜野事” <-- 唔離婚囉!

我口臭 =\= 我冇道理!
引用:
原帖由 uk2006 於 2018-11-7 10:59 PM 發表

無得解。
你呢d垃圾廢男,比人無理取鬧係識得上黎講,大大聲屌9你老婆啦死廢柴,影衰晒d男人

引用:
原帖由 uk2006 於 2018-11-7 10:59 PM 發表

無得解。
有冇大家冷靜咁坐低傾下?唔係自己辛苦又難受,忍到爆煲⋯

佢係迷有抑鬱症狀呀?

女人打機反而你湊細路?

Haters gonna say........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 激死未 於 2018-11-7 11:00 PM 發表

“我究竟做錯乜野事” <-- 唔離婚囉!
始終有小朋友,唔係話離就離

心靈極度疲倦的叔叔
引用:
原帖由 uk2006 於 2018-11-7 11:05 PM 發表

始終有小朋友,唔係話離就離
你要離,冇人阻到你。

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

點解你會咁忍佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ADAGU 於 2018-11-7 11:02 PM 發表

有冇大家冷靜咁坐低傾下?唔係自己辛苦又難受,忍到爆煲⋯

佢係迷有抑鬱症狀呀?
我早幾年有講:不如我地坐低傾傾,佢一句車埋黎:我係咁架喇!你第一日識做?

心靈極度疲倦的叔叔
引用:
原帖由 uk2006 於 2018-11-7 11:07 PM 發表

我早幾年有講:不如我地坐低傾傾,佢一句車埋黎:我係咁架喇!你第一日識做?
可以msg佢傾下嘛。家庭係兩個人互相尊重扶持,互相珍惜對方,互相理解體諒。單一付出,會唔平衡。大家都辛苦。

講左佢當你唱歌既你自己諗吓一步啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。