註冊 登入

真小三

真小三 E-mail 此主題給朋友

尋晚同Fd食飯,我同佢講前排係網上識咗個男仔,一齊咗之後先知道佢呃我話自己係單身嘅,無女朋友,點知條PK原來婚都結咗,仲有個3丶4歲大嘅仔。做咗小3都唔知發生咩事。跟住個Fd講,佢公司個經理四十幾歲,有個8歲大嘅仔,對佢講嘅做嘅傻嘅全公司都知佢想點,溝女溝到出曬面,想佢做小3。係我地講緊研究緊點樣可以玩返D賤男嘅時候,係我地後面張台一男一女係度嘈!男:你點解要聽電話?你唔聽唔得嘅?女:佢係咁打黎,打左好多次。男重覆:你唔聽唔得嘅?女:你夠話唔買禮物俾你老婆喇,你買禮物俾你老婆就得,我就唔可以聽其他男人嘅電話!🤭🤣

熱賣及精選
引用:
原帖由 pakpakyu 於 2018-11-7 10:29 PM 發表

尋晚同Fd食飯,我同佢講前排係網上識咗個男仔,一齊咗之後先知道佢呃我話自己係單身嘅,無女朋友,點知條PK原來婚都結咗,仲有個3丶4歲大嘅仔。做咗小3都唔知發生咩事。跟住個Fd講,佢公司個經理四十幾歲,有個8歲大嘅仔,對佢講嘅做嘅傻嘅全公司都知佢想點,溝女溝到出曬面,想佢做小3。係我地講緊研究緊點樣可以玩返D賤男嘅時候,係我地後面張台一男一女係度嘈!男:你點解要聽電話?你唔聽唔得嘅?女:佢係咁打黎, ...
琴晚同 friend 飲嘢,我同佢講前排喺網上識左條女,條女話自己結咗婚有老公。後尾我同佢一齊咗,先知原來條女呃我。其實佢係單身,我做咗人正印都唔知,勁無癮。

跟住個 friend 講,佢公司有條女成日打扮到好暴露,搭上咗先知原來係處女,又係勁冇癮。

正當我哋講緊點樣可以識到啲有老公或者有男友嘅女人嘅時候,隔離有一男一女喺度嘈。

個女嘅話:「點解你要咁專一,唔可以出去滾下!?你明知我鍾意壞男人架啦!」

個男嘅就話:「咁我夠想你去下溝仔啦!你咪又淨係死纏住我!」

我哋聽到之後笑咗。

引用:
原帖由 pakpakyu 於 2018-11-7 10:29 PM 發表

尋晚同Fd食飯,我同佢講前排係網上識咗個男仔,一齊咗之後先知道佢呃我話自己係單身嘅,無女朋友,點知條PK原來婚都結咗,仲有個3丶4歲大嘅仔。做咗小3都唔知發生咩事。跟住個Fd講,佢公司個經理四十幾歲,有個8歲大嘅仔,對佢講嘅做嘅傻嘅全公司都知佢想點,溝女溝到出曬面,想佢做小3。係我地講緊研究緊點樣可以玩返D賤男嘅時候,係我地後面張台一男一女係度嘈!男:你點解要聽電話?你唔聽唔得嘅?女:佢係咁打黎, ...
你地研究到點樣可以玩返D男人未呀?

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-11-8 01:51 AM 發表

琴晚同 friend 飲嘢,我同佢講前排喺網上識左條女,條女話自己結咗婚有老公。後尾我同佢一齊咗,先知原來條女呃我。其實佢係單身,我做咗人正印都唔知,勁無癮。

跟住個 friend 講,佢公司有條女成日打扮到好暴露,搭上咗先知原來係處女,又係勁冇癮。

正當我哋講緊點樣可以識到啲有老公或者有男友嘅女人嘅時候,隔離有一男一女喺度嘈。

個女嘅話:「點解你要咁專一,唔可以出去滾下!?你明知我鍾 ...
植入式廣告,推銷真基情。

回覆 引用 TOP

第二次?? 小心!!

回覆 引用 TOP

😵😵咁得意而家啲人

回覆 引用 TOP

引用:

你個friend似乎係小三命

😂

回覆 引用 TOP

引用:

樓主。我單身

引用:

我想知你地研究成點

炒賣是一種修養, 但亦能讓人沉淪。

回覆 引用 TOP

真定假

27.

回覆 引用 TOP

身份角色 隨時會合你
需要犯險 亦全無退避
原來命書早寫下隱秘
緣份拼貼我共你 風景與日期

誰曾經 親口說 嚮往平淡
明明我 想開心 活到簡單
而原則 為你可 如流沙隨地散
奮力來面對災難

回覆 引用 TOP

Send相cap whatsapp 圖俾佢老婆睇。

塵世間一條迷途小毒L
引用:
原帖由 barabara 於 2018-11-8 12:22 PM 發表

Send相cap whatsapp 圖俾佢老婆睇。
唔得,如果萬一搞到佢屋企或老婆有乜事發生嘅話,點過意得去喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2018-11-8 07:28 AM 發表

你個friend似乎係小三命
唔係囉,佢都係第一次遇到咁嘅人,佢亦都唔會咁做!

42 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。