註冊 登入

是咁的,有個男仔追左我六年⋯⋯長文慎入

是咁的,有個男仔追左我六年⋯⋯長文慎入 E-mail 此主題給朋友

更新下先:
佢頭先終於叫做覆咗,雖然無正面回應,佢就話,其實一唔一齊點解要講出口,唔係應該大家自己知,大家會feel到,咁其實佢算唔算係覆咗我
唔好意思有啲長,講下啲背景先,我係一個雙魚女25歲,佢大我6年,佢外表都唔錯,我就中上啦,正正常常咁囉,呢六年嚟佢都對我好好,佢無拍拖,每日都會聯絡,我一得閒就會見,管接管送,同佢出街可以唔使帶銀包,如果我啲朋友一齊食飯佢會俾晒全部錢,不過有次我同佢同埋佢既朋友出去食野,我都學返佢趁佢行開咗走去埋晒成張單既,佢發現咗之後有面有不悅,另外病咗會帶我睇醫生,買碗粥送去我門口然後走,佢家境好好,而我自己經濟能力都唔差,但咁耐以來我都冇同佢有任何曖昧嘅舉動,唔好話拖手,有時行近啲我都會縮開,可能因為佢嘅性格問題,佢有啲要面同埋思想有啲奇怪,所以我一路都唔鍾意佢,對佢無感覺。
但最近我忽然間有一刻俾佢touch到想接受佢,於是錫咗,之後出街都有拖手,睇戲會攬住,佢會開始呷醋。
有次飲完酒佢送我返屋企,佢攬住我等我瞓着先走,佢可能係一個比較正直嘅人,因為有兩次同床都係無搞,亂摸都冇,有日出完去我問佢咁而家即係點,佢死都唔答,淨係話將來會點點點,問多幾次我燥向左走向右走咗然後返咗屋企,跟住我whatsapp佢其實你當我係咩,然後又打咗一堆野話佢,佢已讀不回我,跟住第二日又扮冇事發生。
其實男人係咪唔會直接話一齊?係咪我多餘左,唔應該鬧佢?但我又覺得唔講一齊好冇安全感,因為以前試過同個男仔有攬有錫,當我以為我同佢一齊左嘅時候佢話我唔係佢女朋友。
其實如果鍾意我點解我問佢當我係咩佢居然唔覆我,覺得好煩惱,我都抵L死嘅,終於有今日,輪到我緊張佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 今天黃色主題 於 2018-11-2 03:37 AM 發表

唔好意思有啲長,講下啲背景先,我係一個雙魚女,佢係一個人馬座,大我6年,佢外表都唔錯,我就中上啦,正正常常咁囉,呢六年嚟佢都對我好好,佢無拍拖,每日都會聯絡,我一得閒就會見,管接管送,同佢出街可以唔使帶銀包,如果連埋我啲朋友一齊食飯佢會俾晒全部錢,病咗會帶我睇醫生,買碗粥俾我然後走,佢家境好好,而我自己經濟能力都唔差,但咁耐以來我都冇同佢有任何曖昧嘅舉動,唔好話拖手,有時行近啲我都會縮開,可能因為 ...
順其自然 細水長流 肯定佢係單身就好 弓起樓主 好多野唔洗劃公仔劃出面

你只係想搵個人埋單,而呢條仔比較熟悉同有啲條件,要鍾意一早鍾意,嘥九氣

引用:
原帖由 薏米水 於 2018-11-2 03:50 AM 發表

順其自然 細水長流 肯定佢係單身就好 弓起樓主 好多野唔洗劃公仔劃出面
多謝你,因為我個人好無安全感,我驚佢係報復我要追咁耐

引用:
原帖由 face1227 於 2018-11-2 03:53 AM 發表

你只係想搵個人埋單,而呢條仔比較熟悉同有啲條件,要鍾意一早鍾意,嘥九氣
我初頭都係咁諗,但佢錫落黎嗰下我有緊張同嗰啲心跳嘅感覺,我就知道我GG了,可能之前唔啱timing

引用:
原帖由 今天黃色主題 於 2018-11-2 03:55 AM 發表

多謝你,因為我個人好無安全感,我驚佢係報復我要追咁耐
六年了 難倒他是什麼性格你不知道嗎?他是那種人你不清楚嗎?相信自己的感覺!加油

回覆 引用 TOP

呢個係 一個 
男人慢熱, 女人喉禽 既故事
當男人開始熱, 個女人已經凍了.....

許願樹抵受不了人的無限慾望而折斷了
一朝相伴 一夕相牽 便是家園
引用:
原帖由 redpiggybank 於 2018-11-2 04:11 AM 發表

呢個係 一個 
男人慢熱, 女人喉禽 既故事
當男人開始熱, 個女人已經凍了.....
死啦,我get唔到,男人邊度熱女人邊度凍

引用:
原帖由 今天黃色主題 於 2018-11-2 04:16 AM 發表

死啦,我get唔到,男人邊度熱女人邊度凍
我 睇真D 原來你係女黎㗎!? 攪錯左

許願樹抵受不了人的無限慾望而折斷了
一朝相伴 一夕相牽 便是家園
如果連埋我啲朋友一齊食飯佢會俾晒全部錢?? 你都幾仆街喎,仲要俾埋你d朋友?

另外,正正常常唔算係中上下化?

再見了.........
引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2018-11-2 04:30 AM 發表

如果連埋我啲朋友一齊食飯佢會俾晒全部錢?? 你都幾仆街喎,仲要俾埋你d朋友?

另外,正正常常唔算係中上下化?
係佢主動要埋單既,因為佢份人比較要面,同埋不拘小節,佢啲朋友同佢出去佢都會主動幫自己啲朋友埋單,所以我唔知佢係愛屋及烏定係習慣係咁
咁你假設我係正正常常啦咁

引用:
原帖由 今天黃色主題 於 2018-11-2 04:39 AM 發表

係佢主動要埋單既,因為佢份人比較要面,同埋不拘小節,佢啲朋友同佢出去佢都會主動幫自己啲朋友埋單,所以我唔知佢係愛屋及烏定係習慣係咁
咁你假設我係正正常常啦咁 ...
如果你有禮貌應該叫你朋友夾返放在在枱面,呢個動作男人眼中加好多分

再見了.........
引用:
原帖由 今天黃色主題 於 2018-11-2 03:37 AM 發表

唔好意思有啲長,講下啲背景先,我係一個雙魚女,佢係一個人馬座,大我6年,佢外表都唔錯,我就中上啦,正正常常咁囉,呢六年嚟佢都對我好好,佢無拍拖,每日都會聯絡,我一得閒就會見,管接管送,同佢出街可以唔使帶銀包,如果連埋我啲朋友一齊食飯佢會俾晒全部錢,病咗會帶我睇醫生,買碗粥俾我然後走,佢家境好好,而我自己經濟能力都唔差,但咁耐以來我都冇同佢有任何曖昧嘅舉動,唔好話拖手,有時行近啲我都會縮開,可能因為 ...
慶幸最後睇到你一句 : 我都抵L死
自己知自己事就好 ,證明個人仲會識反省下 ,六年..........將心比己 ,掉轉你得唔得?

不怕神一樣的對手 只怕豬一樣的隊友
引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2018-11-2 04:41 AM 發表

如果你有禮貌應該叫你朋友夾返放在在枱面,呢個動作男人眼中加好多分
有夾架,但佢耍晒手話唔洗,又話下次先,佢好奇怪,成日好似當啲錢唔係錢咁,有d揮霍

其實追左6年都追唔到就知其實你都唔鐘佢啦

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。