註冊 登入

[眼部護理] 終於整左條眉(有相)

終於整左條眉(有相) E-mail 此主題給朋友

之前一路想整,坐完月又未返工又唔餵人奶終於的起心肝去整,整之前不停search, 又問吓身邊朋友有冇介紹,佢地叫我千期唔好貪平, 因為坊間啲價格參差, 越平手工越差, 好多做衰左, 所以最後朋友介紹左我去旺角整,心諗,what’s app問吓價呢條無結痂粉黛眉成$2880其實本人好肉赤(包半年內一次補色),因為可以買到好多罐奶粉😭,但本身自己已經懶化妝仲要生完BB應該會更加懶,所以都係去整。因我有高低眼,所以個老闆娘幫我改眉型同高度令兩條眉對稱返, 而且手勢好好整得好快又唔痛, 整完後, 成個人精神晒, 好滿意,我仲book埋十一月中整眼線,咁我之後就可以9秒9出到街🤣🤣

熱賣及精選
可以KEEP到幾耐? 要KEEP住補色?

引用:
原帖由 公園加加速水樽 於 2018-10-25 10:38 AM 發表

可以KEEP到幾耐? 要KEEP住補色?
最好半年內補色一次(佢包埋)
佢話正常Keep到至少兩年,有D人可以再耐D(都要睇個人D皮膚),如之後自己覺得淡左可以再整,佢係半永久,唔同以前嗰D紋眉死實實,不過我懶畫,有時自己畫得唔靚,所以先整

回覆 引用 TOP

有冇側面相睇下條眉尾?

引用:
原帖由 普通話 於 2018-10-25 11:35 PM 發表

有冇側面相睇下條眉尾?
唔好介意自拍D燈光唔係好夠光

回覆 引用 TOP

幾好呀。夠自然

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2018-10-26 12:04 AM 發表

幾好呀。夠自然
朋友都覺得好自然, 不過改高左眉,我花多左時間抆眉底的雜毛🤣🤣

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
好靚!樓主係邊到整?

引用:
原帖由 fatfatchow 於 2018-11-2 08:02 PM 發表

好靚!樓主係邊到整?
旺角

回覆 引用 TOP

整得好自然
好靚

引用:
原帖由 海邊綠色蛇 於 2018-11-3 12:02 AM 發表

整得好自然
好靚
方便左好多

引用:
原帖由 gsgsgsting 於 2018-11-3 12:06 AM 發表

方便左好多
等我出去搵下
但痛不痛

引用:
原帖由 海邊綠色蛇 於 2018-11-3 12:10 AM 發表

等我出去搵下
但痛不痛
會敷麻藥在眉上,我覺得不痛

35 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。