• 瀏覽: 27,998
  • 回覆: 58
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 maplemc789 於 2019-5-18 03:59 PM 發表

我都好想抽,減肥減到好灰,我想問下D價錢係點分,係咪任何部位都係一樣$?
全身分左唔同Part,第一Part平少少,第2Part 開始25000,做得多再有折,但係我成身都唔係肥,得上下腹肚位好勁

所以我做兩Part

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 小奸子 於 2019-5-13 05:19 PM 發表

Hi
我都想喺香港做,你係醫院做嗎?可以PM資料俾我嗎?我新手PM唔到你
係香港做,佢地有埋手術室,唔先再BOOK醫院做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annie.lau.9898 於 2019-5-11 11:12 PM 發表

想問下樓主做左幾多錢?抽脂係咪好似我地睇到個d 用管吸走脂肪??
我做左6萬幾,你上網揾超音波抽脂會揾到詳細資料,超音波抽脂都有分唔同儀器,UltraZ 或者Versa,Versa危險D
有機會燙傷,我做果間佢地用UltaZ,比較下我覺得呢隻安全性高D,你研究下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊扁扁的賤嘴 於 2019-5-13 12:23 AM 發表

抽脂要小心簡,睇過好多新聞抽抽下命都冇埋勁恐怖😰
你講得岩,之前睇新聞台灣佢地唔夠麻醉師,就算俾左錢做麻醉到最後都係做手術位醫生做麻醉,好鬼危險

引用:
原帖由 chickenduck90 於 2019-6-10 01:54 PM 發表

想問下抽脂有咩副作用?
做得唔好,抽脂個位會出現凹痕

引用:
原帖由 ducmic 於 2019-6-16 02:48 PM 發表

想知其實抽脂個過程係點,點解d緊身衣要著咁耐😓😓
睡眠麻醉之後其實唔係好知過程,穿一個月緊身衣係基本,我覺得最辛苦係第一星期及天氣熱穿緊身衣問題

引用:
原帖由 wuiting 於 2019-6-20 02:54 PM 發表

抽脂其實有咩風險呀想問下?點解間唔時新聞都有人話抽脂出事呢
我見通常出事都係麻醉問題,番大6做完全信唔過,台灣感覺上好少少,但係個邊都唔多麻醉師👈🏻新聞講,另外要睇儀器,我做個隻consult解釋話掂唔到血管、神經會安全d

引用:
原帖由 齊軍軍 於 2019-9-19 10:37 AM 發表

做完後個傷口會唔會好明顯? 價錢係咪根據你抽脂抽左幾多?
跟據部位計算,之前查詢台灣個d都係呢種計法,我冇聽過用脂肪量計數😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqnqq 於 2019-10-18 01:52 AM 發表

同問,同埋抽知唔知抽手臂計一part定兩part?
有機會計兩個,因為個時問佢地,有d部位分內外前後左右,實際你打去問,我都係估下😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chakchak.m 於 2019-10-21 01:19 PM 發表

但係有咩問題/ 邊d人會唔適宜做呢?我有長期食藥
我估未必會做,例如我有朋友要長期食類固醇藥,佢連做機打斑都好多公司唔做佢生意,藥物可能增加手術風險呢種情況都係最好問醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mk_lyhaa 於 2019-11-16 04:43 PM 發表

樓主可否pm
香港做抽脂多既醫生唔多,你可以問下先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chu.ling 於 2019-10-21 12:24 PM 發表

樓主,我個肚老老實實係the架,會唔會因為太肥無用?
多脂肪咪抵做囉,都一樣咁抽,計部位唔係計幾多cc脂肪🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 awooawoo 於 2019-12-10 04:49 PM 發表

搵左好多抽脂手術資料,,實在太少啦,
發覺樓主分享得好detail,,可唔可以pm醫生資料俾我, pls n thx!!!
香港的確好少,我做完之後覺得值得係香港做,唔一定要去台灣更加唔好諗大陸做,
當初我有諗去韓國,不過問完都係覺得香港做安心DD

岩岩睇到有sis 打去問價錢唔同左,我個價可能唔係最update,大家親自再問,另外建議大家扮知價/話朋友介紹,睇下會唔會平或者做番舊價(如果係我會咁做,駁一駁睇下有冇得平多少)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]