註冊 登入

[護膚] 香港抽脂全記錄-超音波抽脂-冇想像中咁驚

本主題由 mongkok brother 於 2018-12-4 10:27 AM 分類
引用:
原帖由 mandyhoo 於 2019-1-17 04:14 PM 發表

有無凹凸?
一個月之後我有買按摩油按肚,冇發現凹,站時都未見有

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2019-1-21 11:54 AM 發表

做抽脂個傷口會唔會好明顯,幾耐會淡,同埋係咪唔店得水?
唔掂得水冇得沖涼唔明顯,第一個月完左除衫睇冇疤但有好細紅印,唔係好覺眼,而家就搵唔番個傷口位,好在冇凹凸情況

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-1-26 08:31 PM 發表

唔掂得水冇得沖涼唔明顯,第一個月完左除衫睇冇疤但有好細紅印,唔係好覺眼,而家就搵唔番個傷口位,好在冇凹凸情況
其實個傷口位近邊到,即係一個月都水唔店得,為左傷口??

引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2019-1-28 09:36 PM 發表

其實個傷口位近邊到,即係一個月都水唔店得,為左傷口??
肚側,傷口唔大的,頭一個月都唔除得緊身衣,傷口未好前唔掂得水

係咪廣告嚟㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2018-10-25 12:24 AM 發表

大陸,台灣,香港都搵哂資料,最後揀番香港做,最後埋單計哂唔洗7萬
⾃己係微胖女,肚腩⼀直係我最concern 位置,全⾝都係有 少少⾁肉地,但不難睇,唯獨肚腩位係中央肥胖好難減,已試 過無數次減肥,每次都全⾝瘦包括胸部,減到由C變A,最瘦 試過110磅以下,每次瘦完都會變紙⽚片,睇落去唔健康,⽽且很快反彈,⼜重反125-130磅之間
之後試過溶脂機,不過只係keep到唔夠⼀年年,每次做完都覺 得肚 ...
想問下做完點解要著緊身衣既?有冇話做完幾多日最好唔好落床住?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2018-10-25 12:24 AM 發表

大陸,台灣,香港都搵哂資料,最後揀番香港做,最後埋單計哂唔洗7萬
⾃己係微胖女,肚腩⼀直係我最concern 位置,全⾝都係有 少少⾁肉地,但不難睇,唯獨肚腩位係中央肥胖好難減,已試 過無數次減肥,每次都全⾝瘦包括胸部,減到由C變A,最瘦 試過110磅以下,每次瘦完都會變紙⽚片,睇落去唔健康,⽽且很快反彈,⼜重反125-130磅之間
之後試過溶脂機,不過只係keep到唔夠⼀年年,每次做完都覺 得肚 ...
想問下有冇話一個人應該要抽幾多,同係一次抽定分幾次完成?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2019-2-5 02:14 AM 發表

肚側,傷口唔大的,頭一個月都唔除得緊身衣,傷口未好前唔掂得水
即係個傷口一個月先冇左?基本上游水咪等半年先游得?

回覆 引用 TOP

想問下做完後個傷口會唔會好明顯?大約幾耐可以照常返工?

回覆 引用 TOP

引用:

想問下樓主幾多歳?想問下抽脂有冇話幾多歳做得同唔做得呢?

回覆 引用 TOP

引用:

做抽脂用左幾多時間?一日搞掂曬?

想問個傷口容唔容易發炎,要做d咩去保護番?

回覆 引用 TOP

引用:

你好 可唔可以講多少少個過程係點做? 一開始見醫生到真係做,用左幾耐時間?

引用:
原帖由 sophia.wang.wan 於 2019-2-21 11:42 AM 發表

你好 可唔可以講多少少個過程係點做? 一開始見醫生到真係做,用左幾耐時間?
諮詢完就預約時間,就醫生同自己個期,手術前要驗血,照超聲波胸檢查,我印象記得係手術前一星期去做,要等幾日先有report send番去醫生診所

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。