• 瀏覽: 6,420
  • 回覆: 33
熱賣及精選
點解 ACO / CA 呢啲中五中四程度嘅底層,
依家咁 X 多大學生去做嘅?
(點擊看大圖,有圖有真相)

引用:
原帖由 明日小小回覆 於 2018-10-21 09:14 PM 發表

小弟第一次參加Speed Dating
今日去完某間公司整花既Speed Dating
感覺幾舒服,不過每段時間只有6分鐘交流太短了
好多時傾傾下就要轉人啦
有幾個幾好傾,配對結果最後都係果幾個,唔知有無做媒
原來都幾多女仔做設計 ...
好老實如果個人正正常常都應該係現實中搵到伴根本唔會淪落到要去speed dating

熄燈,鎖門,爆大鑊
媒既機會幾高,約倒出來先再上網講啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日小小回覆 於 2018-10-21 09:14 PM 發表

小弟第一次參加Speed Dating
今日去完某間公司整花既Speed Dating
感覺幾舒服,不過每段時間只有6分鐘交流太短了
好多時傾傾下就要轉人啦
有幾個幾好傾,配對結果最後都係果幾個,唔知有無做媒
原來都幾多女仔做設計 ...
少年,你真年輕…

回覆 引用 TOP

有無抄佢地牌呀?

回覆 引用 TOP

去得speed dating 多數都係覺得自己條件不俗同埋期望既對象有一定既要求

識朋友要比錢咖咩…

咁去跳舞好過啦!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-10-21 10:11 PM 發表

好老實如果個人正正常常都應該係現實中搵到伴根本唔會淪落到要去speed dating
完全讚同!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜梅 於 2018-10-23 09:53 AM 發表

靚靚地個D通常都係做媒架
靚女洗乜參加Speed Dating?啲仔多到要趕佢地走!除非收錢做媒

回覆 引用 TOP

邊間?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜梅 於 2018-10-23 09:53 AM 發表

靚靚地個D通常都speed dating係做媒架
但我去過,有靚女真係想識男友

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]