註冊 登入

打透明質酸&Sculpture keep唔keep到2年?

打透明質酸&Sculpture keep唔keep到2年? E-mail 此主題給朋友

由側面睇我個鼻幾乎冇山根
最近去打透明質酸1cc填鼻樑
醫生話我既中臉有d凹
建議打一支sculpture填補蘋果肌
睇落臉型會立體d
打完覺得好滿意
由側面睇蘋果肌&笑肌比較飽滿,原本係平既
醫生話可以keep到年半至兩年,希望keep到兩年啦

有打過透明質酸&Sculpture既可以分享下你地keep到幾耐嗎?

附件

2018-10-18 08:58 AM

熱賣及精選
你係邊到打呀? 打左幾多ml? 可以pm 嗎?
我平時去咨詢都聽過人講要打哂3 支先得
你個醫生有無叫你要打哂三支

引用:
原帖由 外圍的希望 於 2018-10-19 05:06 AM 發表

你係邊到打呀? 打左幾多ml? 可以pm 嗎?
我平時去咨詢都聽過人講要打哂3 支先得
你個醫生有無叫你要打哂三支
sculpture打一支,兩邊蘋果肌同法令紋補小小。
醫生話我後生 皮膚唔錯 打一支就有效果。

回覆 引用 TOP

效果唔錯喎!透明質酸係打Restylane嗎?我打過眼紋同淚溝,都係大概keep到半年多D。我都打過Sculptra,不過效果真係因人而異,我就第1次打2支,第三個月先見效,第3個月同6個月都補打多1支,咁先可以延長效果keep到差不多兩年,如果單一次應該無咁耐。

兩張相都唔同角度, 點比較呀

不要自欺欺人

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

回覆 引用 TOP

效果唔錯!
Can pm me the detail

引用:
原帖由 wonderyi 於 2018-10-20 10:16 AM 發表

效果唔錯喎!透明質酸係打Restylane嗎?我打過眼紋同淚溝,都係大概keep到半年多D。我都打過Sculptra,不過效果真係因人而異,我就第1次打2支,第三個月先見效,第3個月同6個月都補打多1支,咁先可以延長效果keep到差不多兩年,如果單一次應該無咁耐。 ...
透明質酸我係打Voluma既打山根 醫生話可以keep到1-2年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屁屁腸 於 2018-10-24 12:37 PM 發表

效果唔錯!
Can pm me the detail
pm you

回覆 引用 TOP

我打過透明質酸 係打淚溝
Keep到一年

引用:
原帖由 屁屁腸 於 2018-12-5 04:36 PM 發表

我打過透明質酸 係打淚溝
Keep到一年
我都有淚溝 想問淚溝打幾多cc?

引用:
原帖由 安潔寶 於 2018-10-18 08:58 AM 發表

由側面睇我個鼻幾乎冇山根
最近去打透明質酸1cc填鼻樑
醫生話我既中臉有d凹
建議打一支sculpture填補蘋果肌
睇落臉型會立體d
打完覺得好滿意
由側面睇蘋果肌&笑肌比較飽滿,原本係平既
醫生話可以keep到年半至兩年,希望keep到兩年啦

有打過透明質酸&Sculpture既可以分享下你地keep到幾耐嗎? ...
請問你邊個醫生,可否pm我,因為我新手pm唔到你,thanks

引用:
原帖由 Jennifer141211 於 2019-1-14 08:49 AM 發表

請問你邊個醫生,可否pm我,因為我新手pm唔到你,thanks
pm you

回覆 引用 TOP

Can pm Dr? 

引用:
原帖由 Octzzzz 於 2019-1-22 12:26 AM 發表

Can pm Dr?  
pm you.

回覆 引用 TOP

16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。