註冊 登入

[其他] 同佢拍左拖10年。。咩都無

同佢拍左拖10年。。咩都無 E-mail 此主題給朋友

一齊左10年,大家都有唸過將來,
但排公屋佢又話吾想,買樓又買吾起
次次出街佢都話悶,又要搵埋fd出黎
周年紀念咩都無,想浪漫下行沙灘又吾中意
連10年先同佢食得個1次自助餐都要叫埋朋友
話佢基又吾中意,但我拍拖甘耐都吾知道真正拍拖既開心係邊,以前又話中意打機,甘我陪佢打
到我話需要下拍拖個種浪漫感又比吾到我
愛情三大要素:承諾,親密,激情都無
甘仲叫吾叫拍拖牙 我覺得似朋友或家人多
如果連依家拍拖都好似家人甘,到左將來真係成為家人會點。。開始擔心未來,好怕一直再甘落去,自己日後會好辛苦。。
我真係吾知應吾應該繼續落去。。

無將來就唔好浪費時間....

你當初鍾意佢d咩?

引用:
原帖由 Lilygg19 於 2018-10-12 05:20 AM 發表

話佢基又吾中意,但我拍拖甘耐都吾知道真正拍拖既開心係邊,以前又話中意打機,甘我陪佢打
甘仲叫吾叫拍拖牙 我覺得似朋友或家人 ...
容乜易幾十年吖,捱埋佢啦

引用:
原帖由 Lilygg19 於 2018-10-12 05:20 AM 發表

走得魔無鼻哥

講真 天涯途上 誰是客
散席時 怎麼分

回覆 引用 TOP

可以的話,揀過個會好d。。
起碼依家未結婚,仲可以揀,揀一個令你開心,滿足嘅人,總好過揀一個咁嘅人。

引用:
原帖由 gbabybaby 於 2018-10-12 07:22 AM 發表

可以的話,揀過個會好d。。
起碼依家未結婚,仲可以揀,揀一個令你開心,滿足嘅人,總好過揀一個咁嘅人。
你認為佢重投市場一定搵到除非佢由內到外嚟個大翻新啦

回覆 引用 TOP

各花入各眼,可能有人會鍾意呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lilygg19 於 12-10-2018 05:20 發表

優點是:如果成為家人,同現狀冇分別缺點妳已講哂,我唔講啦⋯⋯都咁多年、離開他、妳捨得嗎?問自己可以了
https://youtu.be/Fq6gZBTwPFk

回覆 引用 TOP

會唔會係真基情,同你拍拖係掩飾咋

既然係噉,點解唔10年前就走?你鐘意佢啲乜?

引用:
原帖由 寂寞齋啡 於 2018-10-12 08:04 AM 發表

既然係噉,點解唔10年前就走?你鐘意佢啲乜?
轉彎

回覆 引用 TOP

分手

回覆 引用 TOP

但咁都可以拍拖十年?其實佢當您係好友或知己掛?係哈係您誤會咗呀?完全唔似拍緊拖,似足一個人暗戀另一個人多

引用:

將來唔係要黎諗
係要黎計劃同行動

想中六合彩都要行去買

如你講到咁,只係唔捨得認輸
根本就唔係相愛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。