註冊 登入

究竟男人幾時先玩夠?公司偷情偷到出晒面!

究竟男人幾時先玩夠?公司偷情偷到出晒面! E-mail 此主題給朋友

真係睇唔過眼!係audit firm做都聽講過好多上師下屬關係大兜亂既故事發生
但真係世估唔到, 呢件事會發生係一個我完全無諗過會發生既人身上

是咁的, 個男經理同女朋友7年感情,原定9月尾結婚,求完婚竟然玩出軌!原來佢一邊背叛未婚妻,一方面人前扮演情深意重男朋友,婚前多次偷食個女下屬
個junior明知人地有婚約在身,既主動進取拆散人地多年感情,又多次人前人後傳情又表示有幾心靈相通,誓言只要佢開心就夠!真係好鬼死嘔心
仲假出job, 真開房,公器私用!一夜情唔夠仲要十二夜,做炮友唔夠仲要想做埋人女友。都唔明而家啲小妹妹點解咁鍾意搶人野,又唔明點解個男人未玩夠又想結婚, 有時真係望呢d人他朝君體也相同

點解冇人搶我架

我公司都有個經埋都偷食老婆生左小朋友,佢就去溝女收銀(剛失戀),個收銀又想找水泡,所以就攪埋左一齊

引用:
原帖由 不死人888 於 2018-10-10 09:52 PM 發表

點解冇人搶我架
照鏡就知點解

回覆 引用 TOP

現時呢個世界 已經變成淫亂世界

引用:
原帖由 day2018 於 2018-10-10 10:03 PM 發表

直頭變咗你唔爭唔搶,就係你傻!

回覆 引用 TOP

公司個日本已婚司機黎香港偷情,仲帶埋件野黎香港Office摳老細請食飯,最後香港同事要一齊食飯!完全唔識乜嘢叫尊重!仆街你偷緊食呀DLLM

回覆 引用 TOP

一隻手拍唔響喎
男、女都唔要得

回覆 引用 TOP

無底深潭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天硬硬的廁紙 於 2018-10-10 09:35 PM 發表

真係睇唔過眼!係audit firm做都聽講過好多上師下屬關係大兜亂既故事發生
但真係世估唔到, 呢件事會發生係一個我完全無諗過會發生既人身上

是咁的, 個男經理同女朋友7年感情,原定9月尾結婚,求完婚竟然玩出軌!原來佢一邊背叛未婚妻,一方面人前扮演情深意重男朋友,婚前多次偷食個女下屬
個junior明知人地有婚約在身,既主動進取拆散人地多年感情,又多次人前人後傳情又表示有幾心靈相通,誓言只要佢 ...
你唔好學佢哋咪得囉其他關你Q事咩分分鐘人哋玩過3p啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天硬硬的廁紙 於 2018-10-10 09:35 PM 發表

個junior明知人地有婚約在身,既主動進取拆散人地多年感情,又多次人前人後傳情又表示有幾心靈相通,誓言只要佢 ...
八婆

回覆 引用 TOP

Big 4仲誇張

引用:

賤男當道,有無辦法比佢未婚妻知?個女下屬嘅心態係覺得越難越愛囉

所以話邊有貓唔食魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 day2018 於 2018-10-10 10:03 PM 發表

錯!
係長久以來都係咁. 無變過

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。