註冊 登入

估唔到佢咁對我…

估唔到佢咁對我… E-mail 此主題給朋友

同男朋友分左手之後,一直都想復合,分手之後一直對佢好好,想將最好嘅嘢比哂佢,以前嘅壞習慣都改哂。今日,我如常去搵佢,陪佢做報吿果陣,佢無端端吻了我,係舌吻。返到屋企之後,whatsapp 问佢係咪咩誤會,佢話佢鐘意我,但係唔會同我一齊,係因為唔信我…咁啫係點?佢當我玩物?點解付出左差唔多一個月得到嘅係咁?求大大指點

給她驚喜
妳都冇講佢點解唔信妳

回覆 引用 TOP

叫完G見識左世界仲有興趣對住港女咩
G,全部都係G

回覆 引用 TOP

佢話佢唔信就唔信,無論我做几多野,佢都唔想信

黑人問題喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來野生的獅子 於 2018-9-14 11:37 PM 發表

佢話佢唔信就唔信,無論我做几多野,佢都唔想信
咁佢同你分手之前,你做咗啲乜嘢???

引用:
原帖由 前來野生的獅子 於 2018-9-14 11:35 PM 發表

同男朋友分左手之後,一直都想復合,分手之後一直對佢好好,想將最好嘅嘢比哂佢,以前嘅壞習慣都改哂。今日,我如常去搵佢,陪佢做報吿果陣,佢無端端吻了我,係舌吻。返到屋企之後,whatsapp 问佢係咪咩誤會,佢話佢鐘意我,但係唔會同我一齊,係因為唔信我…咁啫係點?佢當我玩物?點解付出左差唔多一個月得到嘅係咁?求大大指點 ...
同我試完話你知

回覆 引用 TOP

會唔會佢係男男基路呀

回覆 引用 TOP

收你做SP?

回覆 引用 TOP

佢太自卑?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來野生的獅子 於 2018-9-14 11:35 PM 發表

同男朋友分左手之後,一直都想復合,分手之後一直對佢好好,想將最好嘅嘢比哂佢,以前嘅壞習慣都改哂。今日,我如常去搵佢,陪佢做報吿果陣,佢無端端吻了我,係舌吻。返到屋企之後,whatsapp 问佢係咪咩誤會,佢話佢鐘意我,但係唔會同我一齊,係因為唔信我…咁啫係點?佢當我玩物?點解付出左差唔多一個月得到嘅係咁?求大大指點 ...
C妹,你之前分手係佢飞你定你飞佢,我估係佢怕比你hurt多鍋。。。你所謂既付出一個月並非大晒。。男人起愛情上好stupid.怕就係怕。請食鮑魚睇下有冇轉机

引用:

佢唔信你d咩? 之前點解分手?

回覆 引用 TOP

引用:

只可以講... 係愛你就會想同你一齊,想獨佔你!

放手啦,唔係好男人!
但你唔好有得失心,平常心啦付出咗唔等於一定有回報,我付出咗差不多兩年米又係咁.... 但你記住,如果你選擇繼續留低,就唔可以再怨啊~

你地咩原因分手? 會唔會係佢分手時被你嚇怕? 知道唔係你杯茶所以来過最後一吻😢

回覆 引用 TOP

佢都提出分手,妳仲唔走,攞嚟賤。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。