註冊 登入

老婆出軌後

老婆出軌後 E-mail 此主題給朋友

已經無咩話題同佢傾,表面同住,實際上已經無咩溝通,佢晚晚好夜先番,應該陪小鮮肉,已經年幾無同佢搞,我應該點做?

給她驚喜
如果她承認, 你咪問佢係咪已經變咗心:
係 - 問佢想唔想終止婚姻關係
唔係 - 叫佢停止傷害你, 你只可原諒佢一次, 大家之後一齊努力修補關系, 認真溝通找出問題源頭
引用:
原帖由 租奴之父 於 2018-9-14 05:46 PM 發表

已經無咩話題同佢傾,表面同住,實際上已經無咩溝通,佢晚晚好夜先番,應該陪小鮮肉,已經年幾無同佢搞,我應該點做?

引用:
原帖由 租奴之父 於 2018-9-14 05:46 PM 發表

我同你嘅處境一樣

已經有年幾?你真係好嘢

回覆 引用 TOP

你冇打算同佢傾下?你亦都冇打算挽留呢段婚姻?如果你仲想就認真同佢傾,如果唔想更唔想再忍就同佢攤牌。

回覆 引用 TOP

引用:

離婚

回覆 引用 TOP

引用:

影衰男人

引用:
原帖由 mo88 於 2018-9-14 07:54 PM 發表

影衰男人
咁又唔可以咁講嘅,呢啲事都唔想發生

引用:

其實爸打我都建議你直接開聲問~當然語氣好少少~大家坐低傾下~!!如果用溝通解決到問題~一定係最好既結果啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ykk268 於 2018-9-14 08:30 PM 發表

咁又唔可以咁講嘅,呢啲事都唔想發生
但發生左,幾年樓主都無去處理,咁係咪有問題?佢明知都由個老婆咁做,仲唔係影衰男人?

回覆 引用 TOP

緣盡,祝佢一路好走!再見亦是朋友!

引用:

寄人籬下,食軟飯,要知道自己個位置,唔好咁多聲氣。

回覆 引用 TOP

你咪揾你d女朋友囉,咪扮可憐啦

咁都忍到
屎都食得了

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。