註冊 登入

有多少愛可以重來 有感而發

有多少愛可以重來 有感而發 E-mail 此主題給朋友

今日出街,撞返一個曾經鍾意過我嘅女仔
佢拖住個男人,同我招呼,我地去左一間cafe傾左陣
而個個男人已經係佢老公,佢亦差唔多成為母親
只係2年時間,原來可以咁大變化,佢係一個好女仔
想起當年,我地一齊工作,一齊玩,一齊傾心事
佢曾經比過好多暗示我,可惜我偏偏對佢冇感覺
係我錯過左一個好好嘅女仔,慶幸當初我冇同佢一齊
否則佢都唔會有今日,睇見佢開心幸福,心裡輕鬆左好多
因為當時佢係為左忘記我,甚至辭去工作,個段期間
發覺自己原來係對佢有小小感覺,可惜冇膽搵返佢
當然依家唔會同佢講呢啲野,而佢亦好大方,仲留聯絡比我
話日後有咩事可以搵佢傾,佢老公應該可以幫到我
唉,我真係好冇用,我開始有小小明自己點解追唔到女仔

精選樓盤
見到洋腸咪又發晒姣,咪又係G

回覆 引用 TOP

愛重來青春都不重來……換得來事業都算好了!有幾多人咩都冇……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2018-9-13 02:34 AM 發表

因為當時佢係為左忘記我,甚至辭 ...
找男男啦

無聊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 覓兒 於 2018-9-13 03:40 AM 發表

加賴bm582
玫瑰 160cm/50kg/Ccup/27y
寂寞人妻 年輕時不懂事 在讀書的時候就跟現在的老公上床破了處 在懵懂的年紀那一切都是美好的
可是結了婚 老公經常出差 在上個月看見他的老公跟一個女同事親吻 她沒有選擇去拆穿他們 而是過後問了那個女同事
女同事沒有隱瞞 說了他們在一起很久了 玫瑰選擇了沉默 在網路上找到了我 跟我說了她的事
她說不想當個傻瓜 一直守著老公  ...
點數黨

講真 天涯途上 誰是客
散席時 怎麼分
向前看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chinaup 於 2018-9-13 04:24 AM 發表

點數黨
仲有機會係滿面鬍鬚ge豬肉佬。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不死人888 於 2018-9-13 03:35 AM 發表

找男男啦
不兄,早晨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2018-9-13 02:34 AM 發表

唔好做人SP

引用:

令我想起以前d女友分手後找我,我冇你呢個感覺既?就算她們介紹女生我識,一起進餐,我只是心想快d鬆人原本我是麻木的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何家小姐 於 2018-9-13 06:21 AM 發表

唔好做人SP
why??

回覆 引用 TOP

引用:

無扑又後悔

帽事

.

回覆 引用 TOP

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。