[婚紗攝影] 台灣影婚紗相一問

台灣影婚紗相一問 E-mail 此主題給朋友

其實我婚期喺2019年底嘅,依家開始睇緊啲婚紗相嘅資料,想去台灣影,順便玩幾日食下嘢,但係唔想花太多錢呀~😯😯
大家有無好介紹呀?
我預算成輯相大概16000-20000左右,唔想超出預算呀~☺想留返啲公度蜜月。
其實都有做過下功課嘅,香港本地影同台灣影價錢其實差唔多,但自己覺得台灣影大自然靚啲同化妝靚啲!

我暫時睇左法xx黎,仲有2間想比較埋,係藏x同薇x。

我自己1個去法xx黎香港分店睇過,啲婚紗都靚嘅,我無約時間,但啲sales都服務得好,無話黑面嗰啲,都比咗好多相我睇,大概景點我都睇到,但我會睇埋其他兩間同去婚紗展先決定,因為通常婚紗展會平啲嘛😆😆,同埋去過舖頭睇安心啲💞。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我去完婚展 佢地sell得好勁 你要有心里準備 非常海鮮價位

回覆 引用 TOP

我都係2019年底 琴日jion佐台灣同日本 一共2萬5左右

回覆 引用 TOP

兩個地方都係2萬5咁抵?

引用:
原帖由 少一日 於 2018-11-5 11:58 PM 發表

真係超海鮮價 每個人都唔同!之後再慢慢鋸你!😓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少一日 於 2018-11-5 11:58 PM 發表

日本好多嘢唔包  得30張相 4套衫

我都買左package ($12000)
打算下年春天去台北影

台灣幾好, 平得黎又影到D香港影唔到既風景~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuen0706 於 2018-11-7 12:32 PM 發表

我都買左package ($12000)
打算下年春天去台北影
呢個價包幾多張相? 係咪通常都有兩本相簿一大一細咁?

回覆 引用 TOP

我join咗「巴x婚紗攝影」,請問你地知唔知同法x巴x係唔係同一間?

引用:
原帖由 zxc123890 於 2018-12-23 12:00 PM 發表

我join咗「巴x婚紗攝影」,請問你地知唔知同法x巴x係唔係同一間?
我都係join呢間, 我查過呢間之間個名係法x巴x,不過地址又唔一樣,我都好混亂。因為睇d評語好似唔係咁好😭

引用:
原帖由 xoxoxo1234 於 2018-12-24 01:16 AM 發表

我都係join呢間, 我查過呢間之間個名係法x巴x,不過地址又唔一樣,我都好混亂。因為睇d評語好似唔係咁好😭
我建議你係google查地址望下間鋪,因為我當初join法X巴x個陣上fb同係網上查係台灣有唔止一間同名。
如果你係join台北市中山北路的話,真係睇你彩數....我聽我姐夫講有朋友係台灣中伏,但我影得唔差,好多朋友都話好睇。

引用:
原帖由 少一日 於 2018-12-28 09:58 PM 發表

我建議你係google查地址望下間鋪,因為我當初join法X巴x個陣上fb同係網上查係台灣有唔止一間同名。
如果你係join台北市中山北路的話,真係睇你彩數....我聽我姐夫講有朋友係台灣中伏,但我影得唔差,好多朋友都話好睇。 ...
我join個間係花蓮,我見好多評論都係講台北個間。想知係咪其實間間都係咁鋸人😭

引用:
原帖由 xoxoxo1234 於 2018-12-28 10:03 PM 發表

我join個間係花蓮,我見好多評論都係講台北個間。想知係咪其實間間都係咁鋸人😭
台北仲要分台北市同新竹添呀 Q_Q 個陣我睇睇下有D係講台北新竹個間~
如果你係擔心影完之後俾人逼買相個D的話,只要你當初唔係包所有相,一定會俾人劏。唯有你地要企硬D,唔好咁易覺得抵買。就算香港都會有依類,不過比較少咁解。

引用:
原帖由 少一日 於 2018-12-30 12:11 PM 發表

台北仲要分台北市同新竹添呀 Q_Q 個陣我睇睇下有D係講台北新竹個間~
如果你係擔心影完之後俾人逼買相個D的話,只要你當初唔係包所有相,一定會俾人劏。唯有你地要企硬D,唔好咁易覺得抵買。就算香港都會有依類,不過比較少咁解。 ...
知道,多謝師姐
希望上天保佑,到時自己神智會清醒d啦
我未去過花蓮,唔知有咩景會好d🙈
我宜家都係上佢個網睇下d post同婚紗。眼見男裝好似唔多款,諗緊要唔要自備🤔

31 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。