• 瀏覽: 453
  • 回覆: 10
最近大家都唔秋唔睬,以為自己對佢既情感會冷靜少少,但事實原來唔係想像中咁冰冷,或者只係我高估左自己。

見到佢同人地慶祝生日既時候,笑得好開心,我就愈黎愈唔開心,我知道唔應該係咁,佢地只係朋友,但每每見到佢地傾計,食飯,我就會好想同佢講。。。。

我呢啲無膽匪類,都係collect skin better.

引用:
原帖由 廚房大大天才 於 2018-8-28 04:53 PM 發表

最近大家都唔秋唔睬,以為自己對佢既情感會冷靜少少,但事實原來唔係想像中咁冰冷,或者只係我高估左自己。

見到佢同人地慶祝生日既時候,笑得好開心,我就愈黎愈唔開心,我知道唔應該係咁,佢地只係朋友,但每每見到佢地傾計,食飯,我就會好想同佢講。。。。

我呢啲無膽匪類,都係collect skin better. ...
人哋可以氹到佢笑得好開心而呢樣野你永世都做唔到

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-8-28 05:01 PM 發表

人哋可以氹到佢笑得好開心而呢樣野你永世都做唔到
多謝你remind  灰姐

引用:
原帖由 廚房大大天才 於 2018-8-28 05:12 PM 發表

多謝你remind  灰姐
係灰嬸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房大大天才 於 2018-8-28 04:53 PM 發表

我呢啲無膽匪類,都係collect skin better. ...
Good, send plastic out, collect skin back.

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-8-28 07:21 PM 發表

Good, send plastic out, collect skin back.
華哥真係好犀利

引用:
原帖由 Gallardo. 於 2018-8-28 10:26 PM 發表

係華姐
系TB來,叫番'BOY'

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-8-28 07:21 PM 發表

Uncle / Aunt Wah ,  " send plastic out, collect skin back "  what is that means ?  寄膠出去,收皮返黎?

引用:
原帖由 Gallardo. 於 2018-8-28 10:26 PM 發表

係華姐
唔係師兄黎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2018-8-28 10:41 PM 發表

Uncle / Aunt Wah ,  " send plastic out, collect skin back "  what is that means ?  寄膠出去,收皮返黎?
好波

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]