• 瀏覽: 5,566
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
人大了就開始無咩朋友,以前的朋友個個都成家立室,有小朋友,怎會再找你,就算親戚,兄弟姊妹,而自己也是獨自一人,每日返工放工,人生就咁過著。

引用:
原帖由 東京愛的故事 於 2018-8-27 09:50 AM 發表

人大了就開始無咩朋友,以前的朋友個個都成家立室,有小朋友,怎會再找你,就算親戚,兄弟姊妹,而自己也是獨自一人,每日返工放工,人生就咁過著。 ...
你自己係咁啫唔好講到好似個個都係咁

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

你嗰啲朋友喺咪小朋友?酒欲朋友不婁都喺不離不棄旣。😆😆😆😆😆😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東京愛的故事 於 2018-8-27 09:50 AM 發表

人大了就開始無咩朋友,以前的朋友個個都成家立室,有小朋友,怎會再找你,就算親戚,兄弟姊妹,而自己也是獨自一人,每日返工放工,人生就咁過著。 ...
睇你係乜活動架啫,若然夜場時時都爆,又煙又酒又嗅又痾又嘔又易為女為仔口角!又要出錢請靚女還好,總係啲扒又話自己係女~女仕優先又請埋佢,垃圾地方!我都好似女一樣講法,若然要垃圾人,不如自己一個。若然去垃圾地方,不如自己一個起屋企!

回覆 引用 TOP

每個階段都可以識新朋友,唔好計年資先得架,舊既冇咗咪識新朋友囉

回覆 引用 TOP

引用:

樓主幾大?

回覆 引用 TOP

日日返工, 放假就想抖下, 見朋友真係少左好多, 見少左關係又疏離左

回覆 引用 TOP

你好嗎?

回覆 引用 TOP

我個人覺得朋友1..2個講到心事就夠
人大左,就更加要學識獨立
習慣孤獨

引用:

朋友唔搵你,你都可以搵佢地架,如果朋友都在家諗點解冇朋友搵佢,你又在家諗點解冇朋友搵你,咁咪就冇朋友囉,想多朋友,就要主動啲去搵朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2018-8-27 05:56 PM 發表

我個人覺得朋友1..2個講到心事就夠
人大左,就更加要學識獨立
習慣孤獨
我都在習慣中。其實朋友都無咁多時間聽你呻。耐咗就會慣。

回覆 引用 TOP

搵返個伴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東京愛的故事 於 27-8-2018 09:50 發表

真正的好朋友,不需幾時見,但到有事就即到好多日都得的,勿灰呀

回覆 引用 TOP

...

回覆 引用 TOP

引用:

「隔離龕位啲嘢關我咩事」囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]