• 瀏覽: 935
  • 回覆: 15
[已成功得手]
過程不多提,溫馨的愛吻,溫暖的相擁,家中渡春宵,已成功得手,多謝咁多位

大家新同事,年約二十中,因活動需要,我幫佢拆彈,佢喊我聆聽,出於純關心,之後佢再喊,在街喊不停,我陪佢傾訴。再因活動事,佢喊個不停,佢攬住我喊,我輕拍佢膊,邊拍邊安慰。再補充少少,有身體接觸,大家唔抗拒,飲我口水尾,食佢口水尾,無分你與我。完結後幾日,佢話我避佢,事實根本無,係咪誤會左?佢無男朋友,我無女朋友,大家正常樣。

因為某事情,佢問我意向,想唔想佢走。而呢個電話,講左兩個鐘,互有講有笑,每問去定留,佢追問多次,我輕輕帶過,你自己決定,建議歸建議,並非我決定,佢唔肯收線,續講遠離佢,唔好再搵佢,唔好再覆佢。目前嘅階段,屬友達至上,佢係咪等緊,我一句留低,因為我愛她?

熱賣及精選
引用:
原帖由 FM4新丁 於 2018-8-26 09:11 AM 發表

大家新同事,年約二十中,因活動需要,我幫佢拆彈,佢喊我聆聽,出於純關心,之後佢再喊,在街喊不停,我陪佢傾訴。再因活動事,佢喊個不停,佢攬住我喊,我輕拍佢膊,邊拍邊安慰。再補充少少,有身體接觸,大家唔抗拒,飲我口水尾,食佢口水尾,無分你與我。完結後幾日,佢話我避佢,事實根本無,係咪誤會左?佢無男朋友,我無女朋友,大家正常樣。 ...
你咪話「係呀廿幾歲人喺街喊苦喊忽,係人都驚咗你啦。仲有個胸平嘅。平就咪攬過嚟啦。仲問我點解避,驚撞親呀」咁囉。

引用:
原帖由 FM4新丁 於 2018-8-26 09:11 AM 發表

大家新同事,年約二十中,因活動需要,我幫佢拆彈,佢喊我聆聽,出於純關心,之後佢再喊,在街喊不停,我陪佢傾訴。再因活動事,佢喊個不停,佢攬住我喊,我輕拍佢膊,邊拍邊安慰。再補充少少,有身體接觸,大家唔抗拒,飲我口水尾,食佢口水尾,無分你與我。完結後幾日,佢話我避佢,事實根本無,係咪誤會左?佢無男朋友,我無女朋友,大家正常樣。 ...
你肯定佢都係基? 可能佢只係一時衝動

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-8-26 12:13 PM 發表

你肯定佢都係基? 可能佢只係一時衝動
要知道佢係咪基好易,只要流主平時留意下佢有無用「真基情」或「基緣巧合」就知

引用:
原帖由 河原町 於 2018-8-26 12:32 PM 發表

要知道佢係咪基好易,只要流主平時留意下佢有無用「真基情」或「基緣巧合」就知
其實最基都係你同膠m叔。永遠出雙入對,左右手咁。

笑唔出,好隱晦,求指導

誤會就要快d解決

新進展,求指導

已成功得手,多謝咁多位

文彩很好,恭喜曬你

引用:
原帖由 FM4新丁 於 2018-9-6 07:26 PM 發表

已成功得手,多謝咁多位
證明好多嘢根本唔駛問,意見多諗得多仲死求愛根本係動物嘅本能,你有冇見獅子老虎問?以你質地食到女算三生有幸:handshake記得對人好啲,你未必溝到第二個㗎喇

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-8-26 12:54 PM 發表

其實最基都係你同膠m叔。永遠出雙入對,左右手咁。
你係第3基

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]