• 瀏覽: 15,088
  • 回覆: 16
最近見好多地方都有出,但好似無咩人用過
因為見有d仲平過做一次full face hifu
所以想知如果想去紋/firming既話,唔知呢D係咪真係有用呢?

熱賣及精選
家用hifu機平個d都係比d光你照住,
以前我買左個無咩用呀;(貴個d又同你出去做treatment差唔多

就算有用我諗可能都要堅持日日用唔知幾耐先~

hifu係屋企自己做好似唔多信得過
美容儀個D就會用下

去紋無咁易咖,家用個d我諗firming可能都要用得耐先睇到

引用:
原帖由 生活無保障 於 2018-8-1 03:42 PM 發表

家用hifu機平個d都係比d光你照住,
以前我買左個無咩用呀;(貴個d又同你出去做treatment差唔多
都係架,你諗下出去做真係有用同有效果既一般都要搽麻醉藥兼有醫生點對點去打,
點都同自己係屋企照兩野唔同呀

firming我諗家用機得既話都唔洗出去做treatment啦

引用:
原帖由 sansanchan16 於 2018-8-3 03:44 PM 發表

firming我諗家用機得既話都唔洗出去做treatment啦
yes ah,好似我呢d平時收工返到都成9點既人士真係無辦法日日用,
都係要出去做thermage flx4,可以成年都唔洗補打先~

有既但出去做一次都貴過你部機,效果應該都勁d啦下麻

引用:
原帖由 我是女皇不是主 於 2018-8-6 12:31 PM 發表

yes ah,好似我呢d平時收工返到都成9點既人士真係無辦法日日用,
都係要出去做thermage flx4,可以成年都唔洗補打先~
想問下你thermage係去紋同firm?咁你效果覺得點?

家用機能量差好遠

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2018-8-6 06:17 PM 發表

想問下你thermage係去紋同firm?咁你效果覺得點?
係呀,醫生都好仔細幫我打,做完3個月期間係見住自己慢慢一星期firm過一星期,都好開心!!
你如果好鬆弛應該都岩做ultherapy的,不過個個皮膚唔同可能要consult個時問下意見啦~
呢隻consult個陣因為唔係話平都考慮左一陣,最後見到有效果都覺得好值
慳番唔洗再買無咩用D貴skin careXD

多數買左係到好少用

通常人地送先會用下,唔會買hifu機,其他導入就會用

引用:
原帖由 我是女皇不是主 於 2018-8-7 12:04 PM 發表

係呀,醫生都好仔細幫我打,做完3個月期間係見住自己慢慢一星期firm過一星期,都好開心!!
你如果好鬆弛應該都岩做ultherapy的,不過個個皮膚唔同可能要consult個時問下意見啦~
呢隻consult個陣因為唔係話平都考慮左一陣,最後見到有效果都覺得好值
慳番唔洗再買無咩用D貴skin careXD ...
你做最新個隻thermage係咪唔會痛?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]