註冊 登入

感情幾好,老公對我唔錯,但是性生活好少……

感情幾好,老公對我唔錯,但是性生活好少…… E-mail 此主題給朋友

结婚17年,我感觉老公仍然很愛我,但為什么不喜欢同我行房?自從5-6年前起,就一個月至二個月一次,係我主动排曰期,他從来没有主动!問他為什么,只有很多藉口,我們都很愛對方呀!男士們why

你自己都答咗,是你老公藉口多多,所以這個 why,不用問男仕門,問你佬公就可以了
仲有,搞嘢要排期?      你估睇專科醫生咩?

引用:
原帖由 藍巴勒海盜王 於 2018-7-9 08:02 AM 發表

你自己都答咗,是你老公藉口多多,所以這個 why,不用問男仕門,問你佬公就可以了
仲有,搞嘢要排期?      你估睇專科醫生咩?
問佢why, 係問唔出答案,所以先請教男士們!唔排期,佢更加唔會同我撹😭😭

引用:
原帖由 東方狂野的魚蛋 於 2018-7-9 08:12 AM 發表

問佢why, 係問唔出答案,所以先請教男士們!唔排期,佢更加唔會同我撹😭😭
簡單直接D,叫佢早D一齊上床,大家傾下心事,錫下佢,用手摸下佢   弟弟 ,搞興佢 ,之後就......,唔駛講啦!

熱門搜尋: 債券 物業貸款 借錢 估價物業 旅行保險 牛熊證 投資
十七年?
七年都厭啦,樓主請睇開d 一係DIY一係出去搵食 sad but true

係whatsapp見到你婚紗頭像個刻我真係好撚sad
老咗係甘ga

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2018-7-9 08:18 AM 發表

十七年?
七年都厭啦,樓主請睇開d 一係DIY一係出去搵食 sad but true
睇唔開呀,我真的好痛苦

熱門搜尋: 升學 加拿大升學 日文
引用:
原帖由 東方狂野的魚蛋 於 2018-7-9 08:22 AM 發表

睇唔開呀,我真的好痛苦
細路幾大呀而家?

引用:
原帖由 bananachippy 於 2018-7-9 08:20 AM 發表

老咗係甘ga
真係?但有些老夫老妻都唔會,我们現在只有40歲,點忍呀,我都需要的

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2018-7-9 08:24 AM 發表

細路幾大呀而家?
10歲

引用:
原帖由 藍巴勒海盜王 於 2018-7-9 08:18 AM 發表

簡單直接D,叫佢早D一齊上床,大家傾下心事,錫下佢,用手摸下佢   弟弟 ,搞興佢 ,之後就......,唔駛講啦!
佢每日訓梳化

引用:
原帖由 東方狂野的魚蛋 於 2018-7-9 08:24 AM 發表

真係?但有些老夫老妻都唔會,我们現在只有40歲,點忍呀,我都需要的
你老公幾大年紀????你keep如何??平常打扮??引起佢性慾先有得搞

引用:
原帖由 bananachippy 於 2018-7-9 08:27 AM 發表

你老公幾大年紀????你keep如何??平常打扮??引起佢性慾先有得搞
一樣40, keep 得唔錯!点引呀?

引用:
原帖由 東方狂野的魚蛋 於 2018-7-9 08:29 AM 發表

一樣40, keep 得唔錯!点引呀?
平常打扮要少布,在家也是,D內衣要sexy!

熱門搜尋: 升學 加拿大升學 日文
引用:
原帖由 東方狂野的魚蛋 於 2018-7-9 08:25 AM 發表

10歲
平時有冇為細路教育管教問題而嘈交先?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。