• 瀏覽: 1,269
  • 回覆: 12
被垃圾會議員否決左,話要七天先收貨,多謝個D尊貴既議員。

回覆 引用 TOP

打7張超雄條契弟!正撲街!

引用:
原帖由 地盤女王 於 2018-6-24 07:58 PM 發表

佢重話理所當然,一人一封信去鬧佢,永遠吾會投工黨。

回覆 引用 TOP

工黨 辦事處
香港九龍彌敦道 557-559 號永旺行 19 樓
19th Floor, Wing Wong Commercial Bldg, 557-559 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong SAR.
電話: (+852) 2770 8668
傳真: (+852) 3020 6038
電郵: info [at] labour.org.hk

引用:
原帖由 chiwing64 於 2018-6-24 10:14 PM 發表

工黨 辦事處
香港九龍彌敦道 557-559 號永旺行 19 樓
19th Floor, Wing Wong Commercial Bldg, 557-559 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong SAR.
電話: (+852) 2770 8668
傳真: (+852) 3020 6038
電郵: info [at] labour.org.hk ...
多謝樓主,一定要寫信去鬧佢!呢d7頭,就算今日修正咗7日都會話唔夠,要9日,修正要9日又話唔夠要11日。永遠無了期。根本係佢自己用唔到所以唔準其他人用。正撲街7頭。

回覆 引用 TOP

車,政府肯補貼咪有七日lor,攞黎講
d錢俾晒大白象

回覆 引用 TOP

理所當然

回覆 引用 TOP

到爭取到7日就會話要12日先收貨

回覆 引用 TOP

條友都on 居,樣樣都想一步登天,過左5日,自然下次慢慢就加上去,好次最低工資日后都吾會減返下去

回覆 引用 TOP

加拿大待產假有一年

仲為五日七日嘈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地盤女王 於 2018-6-24 07:58 PM 發表

但啲報應落晒去佢個女度
可憐

引用:
原帖由 20687254 於 2018-6-26 12:49 PM 發表

但啲報應落晒去佢個女度
可憐
了解到佢女女嘅情況並深表同情,但希望佢唔好阻住狗年爸爸放額外2日產假。

回覆 引用 TOP

乜都嘈,到頭來乜都冇

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]