• 瀏覽: 121,839
  • 回覆: 627
  • 追帖: 9
結左婚5年,同老婆出街,佢唔算係著D好低領既衫,但係彎腰唔遮掩衣領,總有春光乍舌的情況。我當然非常介意咁樣,每次見到或準備發生就用手幫佢掩衣領口,但好多時根本反應唔切!好幾次見到俾周圍男人望到,在場激到想喊。每次同佢講,佢總係不以為然,話我「蠻失」,話「邊有人睇我呢!」,又話係衫的問題,最多掉左果件。我覺得衫反而個個都係咁著,唔係特別低,重點係人的態度。忍受左咁多年,每次見到、諗起都非常唔開心,有時都想離婚了,但想起孩子,做不了決定,但我已經心理不平衡了。

熱賣及精選
引用:
原帖由 JohnKM 於 2018-6-24 11:47 AM 發表

結左婚5年,同老婆出街,佢唔算係著D好低領既衫,但係彎腰唔遮掩衣領,總有春光乍舌的情況。我當然非常介意咁樣,每次見到或準備發生就用手幫佢掩衣領口,但好多時根本反應唔切!好幾次見到俾周圍男人望到,在場激到想喊。每次同佢講,佢總係不以為然,話我「蠻失」,話「邊有人睇我呢!」,又話係衫的問題,最多掉左果件。我覺得衫反而個個都係咁著,唔係特別低,重點係人的態度。忍受左咁多年,每次見到、諗起都非常唔開心,有時都想離婚了,但想起孩子,做不了決定,但我已經心理不平衡了。
佢大方你小器另外重點提醒返你佢嘅身體係屬於佢佢自己有全權決定俾唔俾人睇你無權干涉

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-6-24 11:57 AM 發表

佢大方你小器另外重點提醒返你佢嘅身體係屬於佢佢自己有全權決定俾唔俾人睇你無權干涉
都有咁既考慮角度既,但係我小氣,我介意,唔可以強迫佢,代表我要欣然接受嗎?

引用:
原帖由 JohnKM 於 2018-6-24 12:00 PM 發表

都有咁既考慮角度既,但係我小氣,我介意,唔可以強迫佢,代表我要欣然接受嗎?
你一定要接受至於欣唔欣然係你自己心裡面嘅問題你咪唔好欣囉你嬲飽佢囉道理喺佢度

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

呢d老婆好易出軌
要反面同佢講清楚,小心

其實佢有佢著衫既自由,但都要顧及另一半既感受先得架。。。

引用:
原帖由 JohnKM 於 2018-6-24 12:00 PM 發表

唔能夠接受就自討苦吃,好似俾人偷嘢咁,何必呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2018-6-24 12:17 PM 發表

其實佢有佢著衫既自由,但都要顧及另一半既感受先得架。。。
有料先可以……🤗

引用:
原帖由 萬家平平妹妹 於 2018-6-24 12:10 PM 發表

呢d老婆好易出軌
要反面同佢講清楚,小心
或者冇直接關係吧?出軌呢樣唔係我擔心的。道理上既然只係我個人接受唔到,錯不在佢。其實已經心平氣和同佢講清楚,如果真係出軌的話,到時就兩方面都唔啱。

係男人嘅角度,我絕對支持樓主太太。天氣咁熱,三十幾度,唔通包張棉被出街咩。

咁傳統思想,你老婆似係物件多過人

垃圾小氣鬼老公

冇話好講

回覆 引用 TOP

開放一啲啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2018-6-24 12:23 PM 發表

係男人嘅角度,我絕對支持樓主太太。天氣咁熱,三十幾度,唔通包張棉被出街咩。
其實好多女生彎腰會用手按一下衣領口,唔關著衫多與少或者著咩衫的問題。至於以上,認同會唔會咁做係佢權利,逼唔到,但我接受唔到係另一回事。我呢個小氣老公想求一點舒解鬱悶的點子罷了。

提示:支持鍵盤翻頁左 右