註冊 登入

做左釘書機式雙眼皮-長文慎入

做左釘書機式雙眼皮-長文慎入 E-mail 此主題給朋友

本身自己都係單眼皮,由細到大都好羨幕人地既雙眼皮既眼,就算冇化妝都好有神, 前排有朋友話一齊去大陸做吊線都係得3000幾,本身都心思思想去,最後好彩我咁岩有野做去唔到,返黎見到我朋友隻眼真係嚇親我,佢兩隻眼都唔對稱, 最後佢自己頂唔住要拆返,好彩佢隻眼冇話發炎有咩問題,做呢d 野真係唔好貪平。。。之後不停爬文睇下整雙眼皮,最後睇左幾個都係做釘書機式雙眼皮,好多謝其中一個post 既樓主好詳細分享佢做釘書機式雙眼皮既經過,答左我好多問題同肯share 比我睇下做左幾個月後既相令我真係有信心去試下,最後我都係香港做,由一開始睇醫生到決定做,個姑娘加醫生都好好人,好詳細同我解釋每一個step,同我量對眼又解釋可以整到幾高同亞洲人做比例, 因為眼睛比例同雙眼皮比例要配合,做得太高會好假,我好滿意同幾surprise個復完時間真係好短,做完10日左右已經可以見得返人,到而家過左幾個月都冇走樣,見到都多sis去台灣韓國整,不過機票住宿加埋係咪貴過香港😅除非當埋去旅行,另外touch wood 有問題唔可以即時解決,希望呢個分享可以幫到其他有興趣做雙眼皮既sis,如果大家有問題都可以問我,我會盡力解答大家
***想去大陸做既sis真係要諗清楚,我見到個朋友左右唔對稱,覺得唔整好過整,最初投訴無門又唔想見人好慘,拆左之後佢都話唔敢整住,心理陰影面積好大

熱賣及精選
求pm醫生

本身樓主眼窩都幾深wo,而家個比例靚番

pm plz

27.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby34 於 2018-6-21 12:29 AM 發表

本身自己都係單眼皮,由細到大都好羨幕人地既雙眼皮既眼,就算冇化妝都好有神, 前排有朋友話一齊去大陸做吊線都係得3000幾,本身都心思思想去,最後好彩我咁岩有野做去唔到,返黎見到我朋友隻眼真係嚇親我,佢兩隻眼都唔對稱, 最後佢自己頂唔住要拆返,好彩佢隻眼冇話發炎有咩問題,做呢d 野真係唔好貪平。。。之後不停爬文睇下整雙眼皮,最後睇左幾個都係做釘書機式雙眼皮,好多謝其中一個post 既樓主好詳細分享佢 ...
整得好令呀,樓主可5可以介紹係邊整架?

樓主隻眼整得好自然呀,整個時痛唔痛ga?

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-6-21 01:12 AM 發表

本身樓主眼窩都幾深wo,而家個比例靚番
多謝我都好滿意們次醫生既手勢,本身到做既前一刻我都好緊張,但係見而家既效果放心曬

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2018-6-21 10:22 AM 發表

樓主隻眼整得好自然呀,整個時痛唔痛ga?
佢做之前有打麻醉,所以做個陣我都唔係好feel到任何野

引用:
原帖由 mayleungbaby34 於 2018-6-21 10:25 AM 發表

佢做之前有打麻醉,所以做個陣我都唔係好feel到任何野
打麻醉係打邊個位,都唔痛?, 我有少少怕針

Pm plss 有興趣!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2018-6-21 10:32 AM 發表

打麻醉係打邊個位,都唔痛?, 我有少少怕針
都係打係眼附近,但係打個下有少少吉,之後就冇曬感覺

引用:
原帖由 mayleungbaby34 於 2018-6-21 12:05 PM 發表

都係打係眼附近,但係打個下有少少吉,之後就冇曬感覺
成個過程整左幾耐? 有冇話要番屋企抖幾耐?

樓主整完唔覺整左, 我朋友係台灣整完其實好明題有條痕好假, 攪到我唔敢做

想問下做完之後有冇瘀,或者唔掂得水?

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2018-6-21 12:17 PM 發表

成個過程整左幾耐? 有冇話要番屋企抖幾耐?
其實佢呢個既復元期都幾快下,我做完後十日都已經差唔多好返曬,可以正常出入唔洗帶眼鏡

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。