註冊 登入

脫上唇

脫上唇 E-mail 此主題給朋友

自己本身係m記做開啲大部位 價錢又唔平
所以上唇同有啲細部位想試下係其他地方做
現家想做腳趾同上唇 睇緊上唇想係A+做 因為始終都係面上而呢間都多人推薦 有冇人係a+做開/做過 有冇咩意見?
腳趾都係頭兩隻有 因為毛都粗 又生得快所以都想脫埋去 有冇其他推薦?想分開兩間做都係因為想用優惠價去做  脫大部位既時候真係用得太多錢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
依家有間係做全身任脫, 都係萬幾, 比你分開做平

引用:
原帖由 BB包 於 2018-6-20 12:37 AM 發表

依家有間係做全身任脫, 都係萬幾, 比你分開做平
因為我已經做左全手全腳 underarm 等等,都係有啲細part想再做

我係c字頭做全身,萬中攪晒,所以都未有機會試其他公司 

引用:
原帖由 Carolnna 於 2018-6-21 02:59 PM 發表

我係c字頭做全身,萬中攪晒,所以都未有機會試其他公司 
效果如何?

回覆 引用 TOP

20 beaxxy環境衛生好差,出晒名、同埋佢哋用假野㗎、冷凍劑係翻版、上到去叫佢哋打開來睇、正版係白色有Candela Cryogen 然之後原裝正貨四個字、佢哋之前有遠攻影個出嚟啦、亦都有客知、唔知佢哋換咗正貨未?因為佢哋特別平、所以佢哋唔會話自己原裝正貨、因為太危險喇自己小心啲。上去叫佢打開來睇。

回覆 引用 TOP

我比較多毛所以做全脫, 計返唔駛二萬仲平過分開做

引用:
原帖由 Wikopiug 於 2018-6-20 12:41 AM 發表

因為我已經做左全手全腳 underarm 等等,都係有啲細part想再做
如果你一part part計, 你有番三個位都15000以上啦, 好似做全身抵D

引用:
原帖由 ig.p703 於 2018-6-22 01:50 AM 發表

如果你一part part計, 你有番三個位都15000以上啦, 好似做全身抵D
係 但我由學生個陣開始脫 第一間就係m記脫 個陣脫全身負擔唔到 就慢慢逐part做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bear086 於 2018-6-22 01:18 AM 發表

我比較多毛所以做全脫, 計返唔駛二萬仲平過分開做
我以家脫左咁多地方 都唔知點好 全脫有冇咩部位唔包?

回覆 引用 TOP

想持久d就做激光啦, 我就寧願一個course做哂咁多part, 分開兩間貴好多

想知几钱

回覆 引用 TOP

講得全脫應該都包晒啦

如果m / a記做腳趾同上唇,好似都過萬

引用:
原帖由 karawong 於 2018-6-22 08:25 PM 發表

講得全脫應該都包晒啦
就係見過有啲話全脫都有啲部位唔包啊嘛 問下都唔得啊?

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。