• 瀏覽: 120,628
  • 回覆: 890
  • 追帖: 33
樓主可pm我醫生資料嘛?🙇🏻‍♂️

熱賣及精選
可以PM 醫生資料和價錢給我嗎,thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 11:01 PM 發表

10日好番真係快嫁 技術好既醫生佢有講過用個部laser內開係傷口冇咁大,所以快d復原
樓主,可pm我你邊到做嗎?thx

引用:
原帖由 Tyrance 於 2018-8-25 10:55 PM 發表

樓主,可pm我你邊到做嗎?thx
係香港銅鑼灣信和廣場做,我睇左呢到位絲打長文分享就去預約,個時3月尾做駁住長假期,預左10日時間康復

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 li-ion 於 2018-8-23 05:45 PM 發表

嘅然咁多人收到樓主PM. 想知有無人, 真系搵過佢介紹的醫生? 可否分享下?
我本身都唔敢分享驚人認出自己,左遮右遮之後分享出來,我睇果篇去眼袋終極方法,你搵下,我跟住佢d方法消瞳好work

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michelle789 於 2018-8-23 06:29 PM 發表

我發覺做左眼袋嘅人嘅人不小
但肯分享嘅人係不多
可能怕比人標籤整容
整容比以前普遍
但係打手多到死,睇分享都要估係真定假
我做完就發現有d分享好流,
話做完即時係最腫,做過都知做完即時唔係勁腫,
真正腫到豬頭係2-5日

引用:
原帖由 再見眼袋 於 2018-8-24 09:37 PM 發表

樓主可pm我醫生資料嘛?🙇🏻‍♂️
收到pm了,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-8-26 04:41 AM 發表

整容比以前普遍
真正腫到豬頭係2-5日 ...
咪係

打手都認真d 啦
做戲做全套

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-8-26 04:41 AM 發表

整容比以前普遍
真正腫到豬頭係2-5日 ...
明白! 請PM醫生資料, 我打算本星期見醫生. Thx

Hello, 可以分享下係邊到做嗎?我有興趣想做呀🙏🏻

回覆 引用 TOP

可pm醫生同地址比我嘛thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表

之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
樓主,請問可否給我醫生資料?感激🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 li-ion 於 2018-8-27 11:53 AM 發表

明白! 請PM醫生資料, 我打算本星期見醫生. Thx
而家幾錢?有冇加價呀,你同我一樣醫生?

引用:
原帖由 寒冬橙色水樽 於 2018-8-30 10:25 PM 發表

樓主,請問可否給我醫生資料?感激🙏🏻🙏🏻
收到資料,謝謝妳😊😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表

之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
可pm醫生資料及價錢?thanks

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]