• 瀏覽: 120,633
  • 回覆: 890
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 沉睡牛牛 於 2020-10-3 06:41 PM 發表

大概七天,但我的血循環差,現在瘀血積聚還未散去
你做左幾耐? 已經冇第二晚甘腫,
醫生送個枝去黑眼圈針效果點?
今日第五日,腫去左70%,有d位變黃瘀
未係好睇到效果

熱賣及精選
引用:
原帖由 沉睡牛牛 於 2020-8-21 06:30 PM 發表

其實第五天已沒有脹的感覺!只是眼袋的紫紅色並未消退,我第七天返工,帶口罩避免給人看出!
Hello, 可以pm 醫生資料? 你做內開嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-18 02:00 AM 發表

你可以搜尋下個醫生比左你喇
我指定搵佢做
請提供醫生收費商店資料🙏

引用:
原帖由 Purple妹妹 於 2020-10-4 09:42 PM 發表

你做左幾耐? 已經冇第二晚甘腫,
醫生送個枝去黑眼圈針效果點?
今日第五日,腫去左70%,有d位變黃瘀
未係好睇到效果
你康復哂之後可以講下黑眼圈針嗎? 我個時做平啲,但係冇野送

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表

之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
可否pm 醫生資料
感激不盡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2020-10-8 07:49 PM 發表

你康復哂之後可以講下黑眼圈針嗎? 我個時做平啲,但係冇野送
差唔多康復,黑眼圈有淡到,
醫生打lighteyes
姑娘話覺得有用要打多3枝可以keep耐一點
我等覆診時會問下可以last幾耐

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表

之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
請pm 醫生資料,謝謝你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Purple妹妹 於 2020-10-13 11:56 PM 發表

差唔多康復,黑眼圈有淡到,
醫生打lighteyes
姑娘話覺得有用要打多3枝可以keep耐一點
我等覆診時會問下可以last幾耐
等你報告,我個時做冇呢隻針
有用我都想打

回覆 引用 TOP

樓主可唔可以pm醫生資料, thanks a lot

回覆 引用 TOP

HIhi樓主,請問可以pm 醫生資料比我?thanks 🙏🏻

回覆 引用 TOP

你系邊間做架?如果岩豈做完唔腫咁唔駛帶太陽眼鏡囉?我見你好似都冇野咁
我就嚟會去做,渠話對眼唔可以濕水,其實沖涼時點都會濕到架,
同埋其實做完幾耐開始可以做運動呢?...

引用:
原帖由 表表妹 於 2020-10-8 09:29 AM 發表

請提供醫生收費商店資料🙏
謝謝!

回覆 引用 TOP

我終於估起勇氣昨天去做咗

引用:
原帖由 goodmonday 於 2020-8-16 11:31 AM 發表

我星期五做完,今日仲係超級腫,瘀瘀黑黑咁
請問你做邊間 可否pm我🙏🏻唔該

回覆 引用 TOP

你好樓主 可否pm醫生名以及價錢🙏🏻 感激

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]