• 瀏覽: 120,618
  • 回覆: 890
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 Karinasin 於 2018-7-9 02:15 PM 發表

請問樓主,可以pm資料比我嗎

熱賣及精選
引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-7-13 02:43 AM 發表

我都想做,可否PM醫生資料給我?
謝謝

引用:
原帖由 地獄紅色蛋 於 2018-7-22 03:16 PM 發表

我都想做,可否PM醫生資料給我?
謝謝
自己google個地址個價錢買到呢個手勢同之後follow up算好

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-7-23 01:00 AM 發表

自己google個地址個價錢買到呢個手勢同之後follow up算好
謝謝你🙏🏼

手術價錢,醫生名稱,地址,thx

引用:
原帖由 samlam147 於 2018-7-25 05:41 PM 發表

手術價錢,醫生名稱,地址,thx
你自己搵下幾樓係銅鑼灣做,2萬1千幾計哂覆診同手術費

可以pm資料比我嗎?Thx

引用:
原帖由 wendyokwin 於 2018-7-26 10:04 PM 發表

可以pm資料比我嗎?Thx

回覆 引用 TOP

可以PM資料給我嗎?謝謝🙏

回覆 引用 TOP

樓主,請pm手術價錢,醫生名稱,地址,thx

引用:
原帖由 ShirLey05 於 2018-8-2 01:20 AM 發表

樓主,請pm手術價錢,醫生名稱,地址,thx
我都等左幾星期先排到做,因為個醫生接好多手術你問下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-7-25 08:01 PM 發表

你自己搵下幾樓係銅鑼灣做,2萬1千幾計哂覆診同手術費
可以PM資料給我嗎?謝謝

引用:
原帖由 床下粗俗的妹頭 於 2018-8-5 10:06 PM 發表

可以PM資料給我嗎?謝謝
醫生手勢做完手術除左覆診之外,如果唔知點護理傷口可以whatsapp 問番,我之前冇做過手術開頭幾日都有問佢地點處理

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表

之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
右下角係10日後影?定岩岩好第10日影嫁?
我搵緊眼袋醫生資料,你做完之後有冇做rf機收緊皮膚
我睇到有人話做眼袋會令到d皮膚鬆弛

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2018-8-14 01:05 AM 發表

右下角係10日後影?定岩岩好第10日影嫁?
我搵緊眼袋醫生資料,你做完之後有冇做rf機收緊皮膚
我睇到有人話做眼袋會令到d皮膚鬆弛
Day10影,比想像中快好番,我冇做rf機,醫生都有講過做完眼皮位可能會鬆但唔係一定出現,醫生功力👍🏻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]