• 瀏覽: 261,545
  • 回覆: 1,128
  • 追帖: 54
+14
引用:
原帖由 Nina433 於 2022-6-29 17:16 發表

我新手覆唔到你🥺可以用其他方法找你問詳細啲嗎?
Tg果啲可以嗎🥺
因為我book左今個星期上去見個醫生顧問,
定直接見醫生會好啲?
本身想搵個養x整容醫生 姓鄭
但係佢consult一次已經1200
上網睇人講話傾唔夠一陣就好似想趕住走甘 
你做果間會唔會?
我幾年前去,面談左幾耐我唔記得啦🤣🤣🤣總結效果好,做手術最緊要係結果

請問有冇人聽過一間叫健乜美容,專做眼,呢間得唔得嘅呢?有冇人用過?

我朋友做左好靚,須要可pm

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-7-23 01:00 發表

自己google個地址個價錢買到呢個手勢同之後follow up算好
Can pm me 嗎?

引用:
原帖由 wing689 於 2022-7-24 11:53 發表
請問有冇人聽過一間叫健乜美容,專做眼,呢間得唔得嘅呢?有冇人用過?
出左名🫢🫢🫢🙃🙃🙃
你爬下多啲討論區

多謝提點👍😄

請問可否pm價錢及醫生嗎 thank you!

引用:
原帖由 wing689 於 2022-7-27 23:12 發表
多謝提點👍😄
唔好客氣,因為有啲公司會海鮮價,同埋做做下手術都可以叫客人加野,我覺得好差,做手術先黎講加野,正常人都會驚,一定會加,都係聽聞係咁,自己考慮下

我都想知道醫生的詳細, 請PM我, 謝謝!!

樓主可PM醫生資料嗎?thx 

樓主可否pm 我黃醫生資料我

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 發表
之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
我很想去做,樓主可否給我醫生資料,謝謝你!

引用:
原帖由 pckk 於 2022-9-17 15:27 發表

我很想去做,樓主可否給我醫生資料,謝謝你!
想做就做啦😂有眼袋既人只會後悔太遲做
我做左甘多年都後悔當初做咩唔早啲去做

但係真係好驚做手術嗰陣時嘅過程

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 發表
之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
Hello 想問吓可否pm醫生資料 謝謝🥹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]