• 瀏覽: 279,036
  • 回覆: 1,149
  • 追帖: 55
+14
引用:
原帖由 水冰瀅兒 於 2022-1-16 10:52 發表
我都系樓主間揾女醫生做,今日係做完一個星期,已經消晒腫,依家仲有小小黃未散晒,效果幾好,d家人朋友都話我效果好好,後生左,眼袋真系早做早開心😊,我第一日都有濕水洗面,祇不過唔系淋水洗,係擰幹小小毛巾洗,問左醫生,醫生話衹要唔入眼就冇事,第二日我仲洗左頭,出門依家都系戴口罩,加埋我戴頂帽,完全唔知我做左😂
可以pm醫生資料給我嗎?謝謝你

引用:
原帖由 水冰瀅兒 於 2022-1-23 02:52 發表

可以pm我醫生資料嗎?謝謝你

可否pm醫生資料?tks

請問可否pm女醫生名字、價錢等資料?唔該

可否pm 醫生資料,感謝🙏

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 發表
之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
請問可以pm 醫生資料嗎?感謝🙏

引用:
原帖由 Chongchong 於 2022-1-22 18:06 發表
收到樓主的pm, thank you! 但因新手,不能回覆,還想問問樓主邊間醫美?是否Nxxxxx? 想確認下,我八月份問過價是19800,現在加到28000,28000如做得好都不是問題。
每年都見到加價
我覺得手勢好好

引用:
原帖由 凡間野生的屋 於 2022-4-2 01:32 發表

請問係N字頭嗰間嗎?可以PM診所同埋醫生資料嗎?十分感謝🙏🏻🙏🏻

成日俾人話我個樣好攰,但我唔係攰…🥲
冇咩details ,呢個帖爬哂佢就岩嫁啦

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 發表
之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
樓主pm我,謝謝😀

引用:
原帖由 ying105 於 2018-6-18 04:23 發表

我收到了,唔該樓主
可否pm 醫生資料
感激不盡

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-18 02:00 發表

你可以搜尋下個醫生比左你喇
我指定搵佢做
你好 , 想要醫生名

內開係咪一定用laser 做?還是有內開係割眼袋?有冇人知道呀

可唔可以分享邊位醫生
望收到回覆

引用:
原帖由 PercyPerry 於 2022-4-12 14:18 發表

可以pm醫生資料給我嗎?謝謝你
唔好意思,我係新手,未有資格私下回覆你哦,你可以搜下棉花X去眼袋就知

引用:
原帖由 Yukikochun 於 2022-4-27 23:21 發表

你好 , 想要醫生名
我都冇佢全名,果到得一個女醫生做手術

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]