• 瀏覽: 281,776
  • 回覆: 1,155
  • 追帖: 55
+14
引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-8-30 10:44 PM 發表

而家幾錢?有冇加價呀,你同我一樣醫生?
我已上Nume網站, send email查詢, 等緊佢地覆, 再update你. 另外Dr Wang系尖沙咀有自己診所, 我都會上去查詢, 瞭解一下去Nume及去佢自己尖沙咀診所的分別.

唔好開名啦,廢事比人話你打手我冇研究佢係註場醫生定係點,我打去問講明要搵呢位醫生,佢就安排銅鑼灣做,入面有手術室,你睇下有冇分別,直接搵醫生同經公司搵醫生,等你報告

樓主我見你既眼袋都唔算好大好嚴重,因為我自己個眼袋比較大,如果我呢個情況做唔做到呢個treatment呢?

想問下做既過程會唔會好痛?會打麻醉??

樓主 可以話我知邊度有得做? thx

想問下個傷口會唔會做完好痛?做完會咯會暫時睇唔到野住?

可唔可以pm 醫生資料俾我呀!唔該晒

引用:
原帖由 iambiglawlaw 於 2018-9-1 10:50 AM 發表
想問下個傷口會唔會做完好痛?做完會咯會暫時睇唔到野住?
眨眼個時會feel到少少吉,不過唔痛,唔好搵手掂同捽眼,正常食藥滴眼藥水就得啦,睇到野,眼袋又唔係眼珠

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-8-31 08:32 PM 發表
唔好開名啦,廢事比人話你打手我冇研究佢係註場醫生定係點,我打去問講明要搵呢位醫生,佢就安排銅鑼灣做,入面有手術室,你睇下有冇分別,直接搵醫生同經公司搵醫生,等你報告 ...
明白, 吾好開名! 經瞭解, 我應該會"直接"去尖沙咀搵Dr W, 吾會去CWB, 再等佢地"轉介"我去比Dr W. Thx christyng!

引用:
原帖由 li-ion 於 2018-9-3 12:34 PM 發表

明白, 吾好開名! 經瞭解, 我應該會"直接"去尖沙咀搵Dr W, 吾會去CWB, 再等佢地"轉介"我去比Dr W. Thx christyng!
,睇下價錢上有冇分別,祝你手術順利

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-9-4 02:01 AM 發表

,睇下價錢上有冇分別,祝你手術順利
多謝! 我以後只集中討論手術吧, 其他不作評論了.

求pm醫生資料

引用:
原帖由 li-ion 於 2018-9-4 10:29 AM 發表

多謝! 我以後只集中討論手術吧, 其他不作評論了.
討論手術及康復過程囉,都想大家了解多d唔好盲信,雖則係小手術但係做得靚同唔靚都有分別,有sis inbox我話佢搵左個男醫生做又貴又做得唔好,白捱一刀睇到都驚

可否介紹此醫生的名和地址?謝謝

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-6-15 02:50 AM 發表
之前係到睇完個jm介紹之後去左做內開眼袋,laser 內開眼袋,依家已經過左幾個月啦,術 後經過大概10日到就消腫,原本個jm都講得好詳細,我補充少少,係香港做依個手術,之後 唔洗貼膠布係眼袋位,因為有見過人做要痴住(講真咁樣痴要閉關係屋企)除左頭3-4日 真係腫同瘀,我出街戴黑超,第5日用粗框眼鏡已經岩岩好遮到瘀既位置,第5-7日係進入 消瘀階段,出街可以用遮膏但個人建議如非必要戴眼鏡都遮到,粗 ...
請問可以pm資料嗎?thanks so much!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]