註冊 登入

shake my head..........

shake my head.......... E-mail 此主題給朋友

.........................................................................

引用:
原帖由 simonh54 於 2018-6-13 12:53 AM 發表

我同前妻喺2005網上論壇D交友區識。我果時喺加拿大,佢喺香港,機緣之下我年尾返香港旅游之後同左佢一齊,係異地戀。我果陣係讀緊大學三年,佢飛過黎幾次,住係我宿舍,每次都留幾個月。

我同佢既性格都好火爆好倔強,好多時都嗌交,不過我地都好中意打機,果時成日打網游,同埋性方面又好有激情,又無工作壓力,一齊好開心。

佢為我墮過兩次胎,我到今日我都仍然覺得好對唔住佢。我一畢業就飛左返香港工作同陪 ...
算吧拉 你先小人後君子 佢答應左但冇履行承諾
你講得出黎基本都已經對佢冇信心
互相冇信任
你地仲有甘多前科 點玩落去
搵過個啦

加拿大人信唔過

引用:
原帖由 necro123 於 2018-6-13 04:58 AM 發表

算吧拉 你先小人後君子 佢答應左但冇履行承諾
你講得出黎基本都已經對佢冇信心
互相冇信任
你地仲有甘多前科 點玩落去
搵過個啦
我地有個女,個女跟我,佢好掛住佢媽咪,每日都提起佢,我好想妥協去為左個女去改自己大疑心既壞習慣,同埋我仲好中意佢,同埋佢為我付出左好多。果時放低香港所有野過黎搵我,又為我墮過胎,我最衰係郁手推過佢,我真係有改,我好想保救,無論佢拒絕過我無數次,我都唔想放棄,因為係我十年前錯先

呢兩年黎我盡心盡力去照顧個女,但係因為以前發生過既事,我想佢去用行動證明我應該信任佢

回覆 引用 TOP

佢不停咁出軌,你仲要同返佢一齊?你咁做姐係想自己虐待自己.你不如放佢走啦

引用:
原帖由 meiki1 於 2018-6-13 05:25 AM 發表

佢不停咁出軌,你仲要同返佢一齊?你咁做姐係想自己虐待自己.你不如放佢走啦
兩次囉,第三個唔算因爲已經離婚呀
我想比個完整既家個女

同埋我有信心會比到幸福佢

係果樣我接受唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonh54 於 2018-6-13 12:53 AM 發表

我同前妻喺2005網上論壇D交友區識。我果時喺加拿大,佢喺香港,機緣之下我年尾返香港旅游之後同左佢一齊,係異地戀。我果陣係讀緊大學三年,佢飛過黎幾次,住係我宿舍,每次都留幾個月。

我同佢既性格都好火爆好倔強,好多時都嗌交,不過我地都好中意打機,果時成日打網游,同埋性方面又好有激情,又無工作壓力,一齊好開心。

佢為我墮過兩次胎,我到今日我都仍然覺得好對唔住佢。我一畢業就飛左返香港工作同陪 ...
為咩個女丫,你地根本無資格結婚生女。

你地一齊搞左個女出來,已經害了她。

父母沒有好好感情所建立的家庭,孩子是感受到,也潛在心中,必影響心理發展。

引用:
原帖由 鼠哥 於 2018-6-13 05:43 AM 發表

為咩個女丫,你地根本無資格結婚生女。

你地一齊搞左個女出來,已經害了她。

父母沒有好好感情所建立的家庭,孩子是感受到,也潛在心中,必影響心理發展。 ...
你講得好岩
我地個女好叻,佢雖然得5歲但佢係知發生咩事
佢媽咪走左之後佢好低落
依家過左咁耐好左好多,不過仲係成日揾媽咪

回覆 引用 TOP

要有信任先可以走返埋一齊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keithyck 於 2018-6-13 06:02 AM 發表

你一直無變,只會係出事時先有反應,平時乜都唔做乜都唔理,得閒又出去偷跳,返屋企就淨係識打機同打老婆,你個女跟咗你已經好不幸,咪再累人啦! ...
唔明你講咩出事先有反應同咩都唔做唔理…更加唔明我點得閒偷跳…?
你講緊以前定而家?

引用:

2個性格不改,冇得攪😑

引用:

小朋友有咁嘅父母好不幸。

引用:
原帖由 留金對月 於 2018-6-13 06:18 AM 發表

2個性格不改,冇得攪😑
係,性格好難改

引用:
原帖由 愛吃芒果布丁 於 2018-6-13 06:21 AM 發表

小朋友有咁嘅父母好不幸。
都唔係既
個女依家生活都okay既
有上下幾個興趣班,又上中文班,學下游水咁
幾本上個女要乜有乜,不過係缺母愛

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。