• 瀏覽: 16,094
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2018-6-11 04:26 PM 發表

沒有
香港資記冇入呢個牌子
Thx, 咁有冇咩限定版野賣?冇即係唔洗去睇

熱賣及精選
引用:
原帖由 iloveantonio 於 2018-6-11 04:56 PM 發表

因為攻略未咁快出, 2星期之後, 立即就多人啦,
咩攻略

回覆 引用 TOP

我去左
多數香港人黎
啲牌子好多香港有得賣
有moteliner 但好多比人搶哂
勁多人排隊比錢

去睇下就算,當試產品
買就唔會了,有好多牌子出面都有得買又平d
Albion 果d貴d既牌子番sogo買一樣價錢,仲有得儲分,如有sogo card仲要有折...無特別野既話佢仲做唔做得住

星期5去左 都幾多人 最開心係有DAZZSHOP >< D眼影好令
價錢我覺得同LOG ON D野差唔多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 baby_wini 於 2018-6-11 07:35 PM 發表

去睇下就算,當試產品
買就唔會了,有好多牌子出面都有得買又平d
Albion 果d貴d既牌子番sogo買一樣價錢,仲有得儲分,如有sogo card仲要有折...無特別野既話佢仲做唔做得住 ...
有得儲分呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2018-6-11 02:09 PM 發表

9點幾算咁上下
咁都幾貴下....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Batiste 於 2018-6-11 06:46 PM 發表

我去左
多數香港人黎
啲牌子好多香港有得賣
勁多人排隊比錢
Moteliner同mascara賣幾錢一枝?

引用:
原帖由 Pammy 於 2018-6-11 05:23 PM 發表

Thx, 咁有冇咩限定版野賣?冇即係唔洗去睇
有少量限定SET囉

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Batiste 於 2018-6-11 06:46 PM 發表

我去左
多數香港人黎
啲牌子好多香港有得賣
勁多人排隊比錢
MOTE LINER去SASA買算啦, 雖然少D色揀同埋好少地方有, 但係賣$11X...

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin
等我呢個星期去睇先

marco....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2018-6-12 05:14 PM 發表

MOTE LINER去SASA買算啦, 雖然少D色揀同埋好少地方有, 但係賣$11X...
Sasa我行幾間都搵唔到,有無見過邊間多貨d?thanks

引用:
原帖由 blythe2005 於 2018-6-13 08:24 AM 發表

Sasa我行幾間都搵唔到,有無見過邊間多貨d?thanks
係MK菜街好大果間見過, 沙田新城市果間都見過
不過撞彩架咋, 得好少貨

更正: SASA價 $13X (同@COSME STORE差不多)

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2018-6-13 12:52 PM 發表

係MK菜街好大果間見過, 沙田新城市果間都見過
不過撞彩架咋, 得好少貨

更正: SASA價 $13X (同@COSME STORE差不多)
咁真係要撞手神先搵到貨,可能@cosme 會齊貨d

引用:
原帖由 blythe2005 於 2018-6-13 01:31 PM 發表

咁真係要撞手神先搵到貨,可能@cosme 會齊貨d
貨同色係齊D既, 但如果有SASA會員咁會再平少少同有得儲分囉~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]