• 瀏覽: 15,604
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
熱賣及精選
同問

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leekimkim93 於 2018-6-10 03:15 PM 發表

https://www.facebook.com/easttouchhk/videos/1871878352873395/

仲大過日本 好驚入咗去出唔返嚟 😵
應該沒有大過日本...日本有D好大間
化妝品真係新既牌子沒有想像中咁多, 同埋價錢都同日本有D差距
但實在太多人, 勸你唔好急住去

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

好消息!

回覆 引用 TOP

佢唔係開俾妳架, 冷靜, 

佢係開俾來香港掃貨既大陸遊客架!

引用:
原帖由 iloveantonio 於 2018-6-11 09:33 AM 發表

佢唔係開俾妳架, 冷靜,

佢係開俾來香港掃貨既大陸遊客架!
其實星光行本身係好少中國人會上去
我星期六果日去, 唔係話冇遊客, 但真係99%係香港人黎

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin
價錢點呀?

引用:
原帖由 焦急的水樽 於 2018-6-11 01:00 PM 發表

價錢點呀?
9點幾算咁上下

星期六去咗,未算迫得好緊要,但都多人
價錢我覺得貴咗啲,我搵代購買都無咁貴
只係好在咩都有得試用

引用:
原帖由 奇¥ 於 2018-6-11 03:13 PM 發表

星期六去咗,未算迫得好緊要,但都多人
價錢我覺得貴咗啲,我搵代購買都無咁貴
只係好在咩都有得試用
有冇benefique賣?thx

引用:
原帖由 Pammy 於 2018-6-11 03:34 PM 發表

唔覺眼有喎

引用:
原帖由 奇¥ 於 2018-6-11 03:41 PM 發表

唔覺眼有喎
Thx, 咁暫時唔去住,好似大部分野其他地方都買到

引用:
原帖由 Pammy 於 2018-6-11 03:56 PM 發表

Thx, 咁暫時唔去住,好似大部分野其他地方都買到
仲要出面買平啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Pammy 於 2018-6-11 03:34 PM 發表

沒有
香港資記冇入呢個牌子

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2018-6-11 12:49 PM 發表

其實星光行本身係好少中國人會上去
我星期六果日去, 唔係話冇遊客, 但真係99%係香港人黎
因為攻略未咁快出, 2星期之後, 立即就多人啦,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]