• 瀏覽: 16,322
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
價錢點呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blythe2005 於 2018-6-12 11:38 AM 發表

Moteliner同mascara賣幾錢一枝?
Moteljner $139 我覺得好貴

幾點開?

When one door of happiness closes, another opens; but often we look so long at the closed door that we do not see the one which has been opened for us.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Batiste 於 2018-6-14 02:31 PM 發表

Moteljner $139 我覺得好貴
又咁講...呢個牌子D野本身都唔係平既

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2018-6-13 05:04 PM 發表

貨同色係齊D既, 但如果有SASA會員咁會再平少少同有得儲分囉~
咁集中啲齊啲都好過去幾間 SaSa 搵。
上星期去過買左少少野。
星期六丶日太多人好迫,比$又要排大隊。係勝在集中日本貨,又有 tester,去行下睇下都唔錯。
又無乜見大陸人,可能呢啲唔啱佢地掛。講買日本貨果啲,佢地會去藥妝藥房買平水貨。講買正貨貴野歐美牌子果啲,又會去上邊海港城專櫃。

回覆 引用 TOP

其實佢都係貴,根本同AEON 個COUNTER差不多,我都係去其他SA 卓 個D算

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2018-6-21 11:18 AM 發表

其實佢都係貴,根本同AEON 個COUNTER差不多,我都係去其他SA 卓 個D算
依家康怡果間AEON D日本產品都好齊貨

引用:
原帖由 iloveantonio 於 2018-6-21 01:17 PM 發表

依家康怡果間AEON D日本產品都好齊貨
如果D貨係難買既,我寧願去AEON算唔駛迫

回覆 引用 TOP

琴日途經, 買左呢隻, 見佢寫住 removes heavy stage makeup, 又只是115, 想試試

佢有大陸美妝博主非常推崇的女優肌 ex:beaute 粉底, 要500幾蚊

仲有江原道,我有用緊佢粉底同卸妝水, 覺得粉底令我失望, 就無行過去睇。

仲有Albion counter, 但無人招呼,同專櫃價錢無分別

仲有以前卓悅才有的Cezanne, 我前面有人買佢支唇釉, 65蚊一支,

仲有已經退出香港有幾年的mary quant, 我的眼影啟蒙品牌, 對佢三角形眼影印象好深刻,
[img
[/img]
但香港好似得幾隻色!仲有一系列hellokitty 形妝的粉餅

佢既sofina base才99塊, 應該是台版, 兼且賣晒了
(PS 海港城facess的SOFINA做緊480兩支, 960五支的特價)

我個推薦GUM的牙縫擦, 只要39蚊, 但是同類產品入面質地最堅硬的, 唔似萬寧屈人氏果D用1次就軟晒!

回覆 引用 TOP

ex:beaute 試過粉底上手背,好貼面,唔知上面點?有小小想買

引用:
原帖由 香港綠色妹妹 於 2018-6-23 02:45 PM 發表

ex:beaute 試過粉底上手背,好貼面,唔知上面點?有小小想買
我琴日試左harlotte tilbury粉底, 感覺仲貼喎, 380, 妳要不要先了解一下

引用:
原帖由 iloveantonio 於 2018-6-25 09:53 AM 發表

我琴日試左harlotte tilbury粉底, 感覺仲貼喎, 380, 妳要不要先了解一下
多謝告知...
咁我搵日去試吓ht 粉底,$380 又唔貴呀...

引用:
原帖由 香港綠色妹妹 於 2018-6-25 10:32 AM 發表

多謝告知...
咁我搵日去試吓ht 粉底,$380 又唔貴呀...
sorry 我串錯, 是charlotte tilbury

引用:
原帖由 iloveantonio 於 2018-6-25 10:40 AM 發表

sorry 我串錯, 是charlotte tilbury
唔駛sorry ....好燒呀...好想快D去試吓

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]