• 瀏覽: 1,670
  • 回覆: 14
岩岩做完檢查話BB 比正常SIZE 細左1-2週
聽講飲媽媽奶會長胎, 是嗎?

引用:
原帖由 sofarsochan 於 2018-6-9 05:07 PM 發表

甜野就會
花膠都會

回覆 引用 TOP

你同醫生了解下係咪真係需要飲先啦,
要飲就搵低脂小甜既,健康d

想飲嘅話就揀低脂媽媽奶,比較唔會咁肥,其實飲媽媽奶都係營養補充,食materna、DHA果d亦都可以

回覆 引用 TOP

雪印真係唔甜,我直情覺得難飲
安滿,美素佳兒就甜喇

那天早晨,我發現曾經那樣執著、那樣鮮明的感情最終消失得一乾二淨了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人生之旅 於 2018-6-9 09:07 PM 發表

你同醫生了解下係咪真係需要飲先啦,
要飲就搵低脂小甜既,健康d
A+有隻低脂少甜,會健康過普通個D

回覆 引用 TOP

要飲就搵低脂小甜既

回覆 引用 TOP

可以啊,我都會揀比較少甜的惠氏媽媽奶,呢隻易入口d

引用:
原帖由 sofarsochan 於 2018-6-9 05:07 PM 發表

雞蛋, 花膠都可以長胎, 我都係聽TALK 分享聽返黎先知

係人都知媽媽奶係肥媽唔肥b

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuensiyuu 於 2018-6-14 11:11 AM 發表

雞蛋, 花膠都可以長胎, 我都係聽TALK 分享聽返黎先知
係 講座成日都有唔同主題, 我報左24號個場美x臣talk, 希望中啦

引用:
原帖由 chhinson 於 2018-6-14 05:24 PM 發表

係 講座成日都有唔同主題, 我報左24號個場美x臣talk, 希望中啦
差唔多個個月都有攪,同埋好在都係星期日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pro_beauty 於 2018-6-14 04:33 AM 發表

可以啊,我都會揀比較少甜的惠氏媽媽奶,呢隻易入口d
我有BB時都係飲惠氏媽媽奶, 成份同MATERNA 一樣, 唔想食MATERNA 個日就飲一杯XD

回覆 引用 TOP

你自己同老公本身身形點? 細唔係太多唔洗飲都得

回覆 引用 TOP

I don’t think so

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]