• 瀏覽: 13,210
  • 回覆: 68
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 豬頭發 於 2018-6-17 10:34 PM 發表

記得入去睇住 支持老婆又見證bb出世加油
多謝呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-9 01:49 AM 發表

見太太情緒好起伏,好多野都好驚,佢好怕痛架,其實我都好擔心呀,希望有人扶持下,比多D正能量我地
陪住老婆,執定個包,隨時入院!

回覆 引用 TOP

睇多點媽媽的分享就知,放鬆心情享受現正生活,生完小孩你會停不了的忙碌

回覆 引用 TOP

算是女人生命中的重要時刻吧!多關心一下她吧.另外請相信助產師們吧!如果連你也忐忑不安,會影響到她的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-9 01:49 AM 發表

見太太情緒好起伏,好多野都好驚,佢好怕痛架,其實我都好擔心呀,希望有人扶持下,比多D正能量我地
你老婆幾多歲呀?

我老婆得廿一歲…

陀緊孖胎八月生…

又係怕痛日日喊…

>>>>>>>>>>囡囡真係慘…...<<<<<<<<<<
😻http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26710067👧
引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2018-6-17 11:37 PM 發表

你老婆幾多歲呀?

我老婆得廿一歲…

陀緊孖胎八月生…

又係怕痛日日喊…
我老婆30 歲,孖胎正呀,恭喜呀,其實我唔明驚咩,但係睇到太太個樣我好擔心

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2018-6-17 11:37 PM 發表

你老婆幾多歲呀?

我老婆得廿一歲…

陀緊孖胎八月生…

又係怕痛日日喊…
del...

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-18 12:06 AM 發表

del...
多謝先…

加油努力呀!

😻http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26710067👧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-18 12:04 AM 發表

我老婆30 歲,孖胎正呀,恭喜呀,其實我唔明驚咩,但係睇到太太個樣我好擔心
我都係咁呀!

我又幫唔到佢

只可以成日哄吓佢

錫吓佢…睇住BB踢肚

吓佢…

回覆 引用 TOP

算吧啦,叫你老婆好好享受下呢排,遲啲個b出左世先係問題。唔好再睇生b片,自己嚇自己。

安排好坐月野,一定要有人幫你湊b同照顧你老婆。

回覆 引用 TOP

引用:

執定走佬袋,準備路線去醫院,加油兄弟

引用:
原帖由 bubuleung 於 2018-6-18 01:24 AM 發表

執定走佬袋,準備路線去醫院,加油兄弟
thanks bro !!

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-10 10:37 PM 發表

我地係公立生,我唔可以一路陪住佢,我都好無奈,唔知點解佢可以甘驚,有一次上堂,睇到個真實生產過程,我太太驚左成晚,面青青,成晚無講過野 ...
我細路出世在公立也有我倍住老婆😁

回覆 引用 TOP

引用:

有愛心就得,支持

回覆 引用 TOP

拿拿臨去搵個呀二回家分擔老婆工作 ,日頭幫手洗衫、抹地、洗廁所、煮飯,陪呀大傾計,BB出世幫手湊B。
晚上又可以陪你訓,唔怕你出去滾

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]