• 瀏覽: 12,989
  • 回覆: 68
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 香香芝芝士 於 2018-6-11 04:08 發表

我都有一樣逃避過,可唔可以唔生? 遲多一日生 就多一日逃避現實
生完之後更懷念生之前嘅自由自在
但見到小朋友撒嬌,又會覺得有佢真係好好矛盾
師姐,你最近點呀?

果段時間好易亂諗!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白人牙刷 於 2018-6-11 02:32 PM 發表

生完之後更懷念生之前嘅自由自在
但見到小朋友撒嬌,又會覺得有佢真係好好矛盾
師姐,你最近點呀?
呀仔呢期體弱,明明出世有8磅幾,應該好健康先岩,但最近入左院,出完院一星期尋日咳,黎緊打兩個月針,我怕怕佢會燒,最幣 聽日返工,睇唔到佢最新情況。

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-10 10:37 PM 發表

我地係公立生,我唔可以一路陪住佢,我都好無奈,唔知點解佢可以甘驚,有一次上堂,睇到個真實生產過程,我太太驚左成晚,面青青,成晚無講過野 ...
公立唔一定可以陪,但多數都可以陪,記得問清楚

引用:
原帖由 香香芝芝士 於 2018-6-11 11:23 發表

呀仔呢期體弱,明明出世有8磅幾,應該好健康先岩,但最近入左院,出完院一星期尋日咳,黎緊打兩個月針,我怕怕佢會燒,最幣 聽日返工,睇唔到佢最新情況。 ...
打針冇事嘅,通常一日內就退燒
但咩事入院?

回覆 引用 TOP

小心產後憂鬱症

回覆 引用 TOP

你既情緒都會好帶動太太既情緒嫁。所以你都要加油呀💪💪

引用:
原帖由 heinlo 於 2018-6-17 01:48 AM 發表

你既情緒都會好帶動太太既情緒嫁。所以你都要加油呀💪💪
多謝呀,我有控制住自己,希望太太可以平和D

回覆 引用 TOP

陪住你太太!同佢行下、散步、傾下計,梳導佢情緒!令佢安心一D!

回覆 引用 TOP

如何連你都驚 你太太會仲驚 俾d信心佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-9 01:49 AM 發表

見太太情緒好起伏,好多野都好驚,佢好怕痛架,其實我都好擔心呀,希望有人扶持下,比多D正能量我地
陪產、打無痛妢娩、處理好婆媳關係、多陪多關心多體諒⋯就已經幫到好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股你唔到 於 2018-6-9 01:49 AM 發表

見太太情緒好起伏,好多野都好驚,佢好怕痛架,其實我都好擔心呀,希望有人扶持下,比多D正能量我地
加油呀💪

回覆 引用 TOP

放鬆啦, 你緊張令你老婆更緊張

回覆 引用 TOP

引用:

開刀唔太痛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]