註冊 登入



打印

[婚紗攝影] 終於影左pw 搵到個好好既攝影師

終於影左pw 搵到個好好既攝影師 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
3月既時候見到係wxw有幾個bride to be 推介既攝影師 就係個時book左5月去影pw
我join既係8小時3個景點既plan 一早大家1000就準備好 我自己搵左個化妝師 因為之前問過啲友 佢地話如果跟我一日 會好貴 而且佢地話化妝師跟係身都無咩用嫁 係可能換三會幫下手 我就搵左我表姐幫手  咁我就同化妝師商量好 一妝一頭 但係化妝師好好 佢幫我紮左個頭 之後影第三個日落景就可以放落黎變半截頭髮 又另一個造型! PERFECT! 攝影師有一個助手 都好落力!
真係大讚攝影師 佢走既風格係fine art photography 您唔需要擔心佢既會唔會hea 因為佢比您仲緊張張相既效果 但係可能岩岩入行 做左兩三年 所以價錢真係無諗過咁抵!

我都有見到其他人搵佢去日本 或者其他地方影 不過佢係無包化妝同衫既 不過呢個價錢 我覺得唔包都唔出其😝

以下去相





















回覆 引用 TOP

D色都幾好幾柔和


回覆 引用 TOP

Fine art? 唔係掛


回覆 引用 TOP

廣告


回覆 引用 TOP

[隱藏]
感謝樓主同大家既分享


回覆 引用 TOP

都ok啦


回覆 引用 TOP

幾好


回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。